Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αόρατοι ειδικοί Συνεργάτες στο Δήμο Αργιθέας

ΑΡΓΙΘΕΑ: «Όχι άλλο κάρβουνο» - Γιάννης Μπαμπάτσικος

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην κατασπατάληση πόρων μέσω των προσλήψεων ειδικών συνεργατών – συμβούλων και Γεν. Γραμματέως στο δήμο μας, που σε κάθε περίπτωση είναι δυσανάλογες για το μέγεθος ενός μικρού ορεινού δήμου, όπως είναι ο Δήμος Αργιθέας.

Η τελευταία χρονικά πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας του κ.Δημάρχου, συνιστά πραγματικά σκάνδαλο, που όπως διαβάζουμε στην υπ΄αριθμ.61/2021απόφαση πρόκειται… για καθηγήτρια Γαλλικής γλώσσας!!!

Η εν λόγω ειδική συνεργάτης (κάτοικος Τρικάλων) είναι μονίμως απούσα από το δημαρχιακό κατάστημα ή εμφανίζεται στην καλλίτερη περίπτωση μία έως δύο φορές το μήνα.

Υπενθυμίζουμε, όλοι οι Υπάλληλοι, οι Ειδικοί συνεργάτες κ.τ.λ. οφείλουν να παρουσιάζονται στις υπηρεσίες του Δήμου και να εργάζονται για τους σκοπούς του.

Πουθενά δεν προβλέπεται η ύπαρξη εργαζομένων δύο ή τριών ταχυτήτων.

Πουθενά δεν προβλέπεται, ότι είναι επιτρεπτή η ίδρυση γραφείων του Δήμου εκτός εδαφικής περιφέρειας, σε γειτονικές πόλεις.

Και τέλος, πουθενά δεν προβλέπεται ότι οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι του κ.Δημάρχου για να μην ταλαιπωρούνται στις στροφές του Τυμπάνου θα πρέπει να τους στέλνουμε το μισθό στο σπίτι… Αβίαστα προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα για τον κ. δήμαρχο:

-Ποιο έργο επιτέλεσε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η συγκεκριμένη συνεργάτης.

-Γιατί αυτή η διάκριση ανάμεσα στους μονίμους υπαλλήλους του δήμου και στους καλοπληρωμένους συμβούλους του.

-Γιατί τόση ασέβεια στα χρήματα των δημοτών.

-Γιατί δεν προσελήφθη ούτε ένας Αργιθεάτης ως ειδ. Συνεργάτης –σύμβουλος ή Γεν. Γραμματέας, οι Αργιθεάτες είναι άραγε μόνο για την αποκομιδή απορριμμάτων και για αποψίλωση.

-Σε ποιους πολιτικούς του φίλους «τα χατίρια» έκανε ο κ. δήμαρχος με τις συγκεκριμένες προσλήψεις.

Αγαπητοί Αργιθεάτες, η ανωτέρω πρόσληψη όχι μόνο υποτιμά την νοημοσύνη των Δημοτών αλλά ταυτόχρονα φανερώνει και το πραγματικό πρόσωπο της δήθεν «Ν.ΕΠΟΧΗΣ». Αυτό της χειρότερης εκδοχής του παλιού.

Δεκάδες Κοινοτάρχες και Δήμαρχοι, σε πιο δύσκολες συνθήκες και εποχές, υπηρέτησαν τον τόπο, χωρίς «ειδικά γραφεία» και χωρίς ειδ. Συμβούλους γιατί ως γνωστό στη φτωχή περιοχή μας ακόμη και το τελευταίο ευρώ πρέπει να πιάνει τόπο.

Δυστυχώς, ο κ. Δήμαρχος δεν έχει κατανοήσει ότι η Αργιθέα δεν προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις προκειμένω ο ίδιος να υλοποιήσει τις όποιες μωροφιλοδοξίες του.

Για τη δημοτική αντιπολίτευση Αργιθέας

Ο Επικεφαλής: Μπαμπάτσικος Ιωάννης

Οι δημ.Σύμβουλοι: Χασιώτης Γιώργος, Καναβός Βασίλης, Μερεντίτης Κων/νος, Σακελλάρης Γεώργιος, Κωφός Ιωάννης




Total
0
Shares
Previous Article
astynomika peripoliko

Λάρισα: Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας

Next Article
Διαγράμμιση οδικού δικτύου της ΠΕ Τρικάλων

Διαγράμμιση οδικού δικτύου της ΠΕ Τρικάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts