Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

ΑΝΚΑ: Υποβολή οικονομικής προσφοράς

anka prosfyges

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου

Τρία στελέχη – επόπτες φιλοξενίας αναζητά η ΑΝΚΑ για το πρόγραμμα με τους πρόσφυγες

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Karditsa» (Agreement No: GRC01/2020/0000000236/001), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ Α.Ε. προτίθεται να προσλάβει τρία (3) Στελέχη / Επόπτες Φιλοξενίας με σύμβαση μίσθωσης έργου για διάρκεια ενός έτους, από 1/1/2021 έως και τη λήξη του έτους (31/12/2021).

Για την κάλυψη των αναγκών του Έργου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα ελάχιστα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • ΘΕ1- Επόπτης Φιλοξενίας / ΠΕ ή ΤΕ πλήρους απασχόλησης (1 Θέση εργασίας),
  • ΘΕ2- Επόπτης Φιλοξενίας / ΔΕ μερικής απασχόλησης( 2 θέσεις εργασίας),

να συμπληρώσουν την «Αίτηση- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μίσθωσης έργου» και να την καταθέσουν με το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανά θέση, στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. έως τις 30/12/2020 και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το πλήρες σώμα της προκήρυξης, την αίτηση καθώς και την υπεύθυνη δήλωση από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

ΤΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Asimina Skondra new 1

Ασημίνα Σκόνδρα: «Οι πολίτες προσδοκούν σωστές αποφάσεις»

Επόμενο άρθρο
laiki agora psonia

Μεταφορά ημέρας διεξαγωγής εβδομαδιαίας Λαϊκής Αγοράς στην Πύλη