Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Αναβάθμιση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Υγειονομικών σε αναστολή του ΓΝ Καρδίτσας - Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Αναβάθμιση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 

Εργασίες για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε Προγραμματική Σύμβαση με το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας για έργο προϋπολογισμού 90.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες για την αναβάθμιση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του κτιρίου, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με σκοπό τον θεραπευτικό αυλισμό των νοσηλευομένων, τη δημιουργία ειδικού «ήσυχου δωματίου» και εσωτερικές οικοδομικές παρεμβάσεις.

AGORASTOS KOSTAS 1200«Σε συνεργασία με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας  Κώστα Γρηγορίου δρομολογούμε ένα νέο έργο για την αναβάθμιση της λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στηρίζουμε το κρατικό σύστημα υγείας, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε όλοι οι άνθρωποι στη Θεσσαλία να έχουν πρόσβαση σε  σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Συνεχίζονται τα rapid tests στη Θεσσαλία - Τα σημερινά αποτελέσματα Τετάρτη 10.08.22 - Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου - Καταγράφηκαν 102 θετικά κρούσματα covid19

Επόμενο άρθρο
Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με αναπηρίες - Ημέρα Ανθρωπιάς και Δράσεων …