ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017 – Ποδηλατικός Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου

<

Ο Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης Τρικάλων, την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10:30’ στην Πύλη Τρικάλων, διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου ανάβασης με την επωνυμία «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017».

Οι κατηγορίες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι: Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Παμπαίδων – Μίνι (μικρά – μεγάλα) – ΜΑΣΤΕΡΣ Α, Β, Γ, Δ. και κατηγορία ΟΠΕΝ/ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (που δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή αθλητές – αθλήτριες που η κατηγορία τους δεν περιλαμβάνεται στην προκήρυξη, όπως της κατηγορίας γυναικών ).

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι 2017 και εγκεκριμένος από την ΕΟΠ.

Αθλοθέτης του αγώνα είναι ο Δήμος Πύλης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 01/10/2017. Ώρα λειτουργίας γραμματείας: 09:30’. Ώρα έναρξης αγώνων: 10:30΄

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Έξω από το Δημαρχείο Πύλης. Από αυτό το σημείο θα γίνουν και οι εκκινήσεις για όλες τις κατηγορίες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

09:30’ έναρξη γραμματείας, κατάθεση δελτίων, εγγραφές, παραλαβή αριθμών αγώνα.

10:00’ σύντομο τεχνικό συνέδριο με τους εκπροσώπους των ομάδων και χαιρετισμός στους αθλητές και συνοδούς από τον Δήμαρχο Πύλης.

10:30΄ Μίνι μικρά – μεγάλα, απόσταση αγώνα 2,7 km. Τα πρώτα1,3 km θα είναι προεκκίνηση, μόνο για τις κατηγορίες ΜΙΝΙ.

11:00’ Παμπαίδες, απόσταση 3,9km.

12:00’ Εκκίνηση του αγώνα «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017», απόσταση 12,9 χιλιόμετρα. Προσοχή!!! στο 3,9km θα έχουμε ενδιάμεσο σπριντ ανάβασης. Τερματισμός του αγώνα, θα γίνει στην Ελάτη Τρικάλων.

13:45’ απονομές σε όλες τις κατηγορίες. Στην Ελάτη Τρικάλων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές – ποδηλάτες που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν αγωνιστικό δελτίο θεωρημένο για το 2017.

Η κατηγορία ΟΠΕΝ θα χωρίζεται σε Ανδρών και Γυναικών θα είναι μια κοινή, ηλικιακά κατηγορία για όσους και όσες είναι άνω των 18 ετών και δεν έχουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ για το 2017 ή αθλητές – αθλήτριες που η κατηγορία τους δεν περιλαμβάνεται στην προκήρυξη, όπως της κατηγορίας γυναικών. Η εγγραφή τους θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητάς τους ή άλλο ισότιμο έγγραφο που να φαίνεται η ηλικία τους.

Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά ή κλοπή αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Ο διοργανωτής έχει την ευθύνη για ιατρική κάλυψη (παρουσία ιατρού και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ σε προτεραιότητα) καθώς και για τεχνικά θέματα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι κατηγορίες Μάστερς Α,Β,Γ,Δ και ΟΠΕΝ έχουν παράβολο 10 ευρώ και θα καταβάλλεται στην γραμματεία με την παραλαβή των αριθμών τουλάχιστον 20’ πριν την εκκίνηση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Για διευκόλυνση των διοργανωτών παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο email: podilasiatrikalon@yahoo.gr μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι 30 Σεπτεμβρίου 2017 ή 1 ώρα πριν την εκκίνηση στο χώρο της Γραμματείας. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των διοργανωτών: 698 601 0785 και 6989 154 306.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ποδηλασία Δρόμου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνοδίκης Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης της.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες που θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων βάση κανονισμού ΕΟΠ, στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

Στις κατηγορίες που δεν θα συμπληρώσουν τον απαραίτητο αριθμό συμμετεχόντων, θα γίνει συγχώνευση με την αμέσως επόμενη ή προηγούμενη κατηγορία, βάση κανονισμού ΕΟΠ.

Με αθλητικούς Χαιρετισμούς! Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

1) Στις κατηγορίες ΜΙΝΙ θα υπάρξει προεκκίνηση 1300 μέτρα. Ο δρόμος θα είναι κλειστός από κυκλοφορία οχημάτων, εκτός κριτών, γιατρού, τροχαία.

2) θα επιτρέπετε η συνοδεία αυτοκινήτων πίσω από το γκρουπ, στις μικρές κατηγορίες αλλά ιδικά για την κατηγορία μίνι δεν θα επιτραπεί η προσπέραση αθλητών με το αμάξι για λόγους ασφάλειας. Αυτοκίνητο που συνοδεύει αθλητή δεν θα επιτραπεί να προσπεράσει τον τελευταίο αθλητή του αγώνα. Όποιος θέλει να δει τον τερματισμό των ΜΙΝΙ θα πρέπει να φύγει μπροστά πριν την εκκίνηση.

3) Το ίδιο με το παραπάνω θα ισχύσει και για τις κατηγορίες ΠΠ/ΠΚ/Κ, αλλά εδώ μπορεί να πάρει άδεια το σέρβις μιας ομάδας να πάει μπροστά σε προπορευόμενο αθλητή, εφόσον βάση κανονισμών την εγκρίνει ο αλυτάρχης. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση για να προσπεράσουμε το πρώτο γκρουπ αθλητών να παίρνουμε την άδεια του αλυτάρχη.

4) Στην ανάβαση όλα τα μικρά γκρουπ 5-6 αθλητών που έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους (λιγότερο από λεπτό) θεωρούνται ενιαίο γκρουπ, ο κανονισμός απαγορεύει ανάμεσά τους να υπάρχουν αυτοκίνητα σέρβις των ομάδων, για λόγους ασφαλείας.

5) Στο 3,9 km θα υπάρχει σπριντ ανάβασης (ΚΟΜ). Ο πρώτος νικητής ασχέτου κατηγορίας θα βραβευθεί με δώρα υγιεινής διατροφής (μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη κλπ).

6) Θα επιτραπεί μόνο ένα αυτοκίνητο από κάθε ομάδα ως συνοδεία. Θα γίνει κλήρωση για τους αριθμούς των service στο τεχνικό συνέδριο. Τα βανάκια και κάθε αυτοκίνητο με ύψος πάνω από 165cm αναγκαστικά πάνε στο τέλος και ανάλογα τον αριθμό.

7) ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν θα επιτραπεί από την τροχαία σε κανένα όχημα να προσπεράσει τους τελευταίους αθλητές του αγώνα. Μόνο οι κριτές ΜΟΤΟ και τα αυτοκίνητα των διοργανωτών, των κριτών, του γιατρού, του αλυτάρχη και τα αριθμημένα σέρβις των ομάδων έχουν την άδεια γι αυτό.

8) Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο) τον τερματισμό των αθλητών και τις απονομές του αγώνα στο ίντερνετ, από την LIVE streaming cam από την πλατεία Ελάτης (920m). http://www.elatipertouli.gr/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΤΗΣ 2017


Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

Τετραήμερη εκδρομή στο Τουριστικό Συγκρότημα «ΣΙΘΩΝ»


Total
0
Share