Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασιλείας Π. Γιαβρούτα με το συνδυασμό “ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”

 

«Έχω αρκετό καιρό να αναρτήσω κάποιο σχόλιο – σκέψη – κριτική για τα εγχώρια πολιτικά δρώμενα.. κι αυτό γιατί τα όσα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση γύρω μου με «κούρασαν». Έχω επίσης αρκετό καιρό να κάνω χιούμορ, έστω και black σε σχέση με τα ανωτέρω κι αυτό γιατί και το χιούμορ θέλει μια κάποια πηγή έμπνευσης.. όχι απογοήτευσης!

Αυτή η έντονη αίσθηση κούρασης, απογοήτευσης και απραξίας όμως ούτε θέλω, ούτε διανοούμαι ότι θα με οδηγήσουν σε μια παγιωμένη κατάσταση αδιαφορίας για τα όσα διαδραματίζονται στον τόπο μου. Έχω άποψη για την κοινωνικοπολιτική κατάσταση, άρνηση για την αδράνεια και όρεξη για να προσφέρω εφόσον μου δίνεται η δυνατότητα.

Επέλεξα λοιπόν να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Μουζακίου από όπου και κατάγομαι, και με το ψηφοδέλτιο της κυρίας Παρασκευής Ντούρβα. Όλοι μας έχουμε ή μάλλον θα έπρεπε να έχουμε πολιτική συνείδηση, κομματικές τοποθετήσεις και πολιτικές προτιμήσεις. Το γεγονός αυτό βέβαια αφενός μεν λειτουργεί ως ευχής έργον καθότι μας «ξυπνάει» από τον επικίνδυνο λήθαργο στον οποίο με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγούσε ο ωχαδερφισμός και η απάθεια αφετέρου δε πολλές φορές μας μπερδεύει και δεν μας αφήνει να εργαστούμε ενωμένα.. ΜΑΖΙ!

Θεωρώ λοιπόν και χωρίς να χρειάζεται να πλατιάσω περαιτέρω, φέρονταν παραδείγματα από την καθημερινότητα για να πείσω για τα αυτονόητα, ότι έχει φτάσει ξεκάθαρα η ώρα που ο κάθε ένας από εμάς οφείλει με όρεξη, ενδιαφέρον, γνώση και επίγνωση, να προσφέρει εαυτόν!.. και η ανάρτησή μου αυτή είναι η δική μου αρχή ως προς αυτό!»

Βασιλεία Π. Γιαβρούτα
Δικηγόρος

giavrouta vasia ntourva vivi 1
Total
0
Shares