Ανακοίνωση υποψηφιότητας της κ. Κατσιώτη Φανής

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της κ. Κατσιώτη Φανής

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα πανέμορφο χωριό της Θεσσαλίας στη Δρακότρυπα Καρδίτσας. Αν και έζησα αρκετά χρόνια στην Αθήνα εργαζόμενη και παράλληλα μεγαλώνοντας δύο παιδιά η επιστροφή στον «μικρό μου παράδεισο» ήταν το όνειρό μου. Λατρεύω από παιδί τη φύση και το απέραντο πράσινο, αγαπώ τα ζώα και θέλω να πάψουν να υπάρχουν αδέσποτα…ο μόνιμος καημός μου.

Ότι μπορούσα να κάνω από μόνη μου το έκανα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Έτσι από τύχη; από συγκυρία; από τι… δεν ξέρω, μου έγινε πρόταση από τον κ. Θανάση Ακρίβο υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας του «Πράσινου κινήματος» να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του ως περιφερειακή σύμβουλος Καρδίτσας. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό… και μεγάλη μου τιμή που μαζί του καθώς και με τους συνυποψηφίους μου θα ενώσουμε τη φωνή μας και τη δύναμή μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ευελπιστούμε να γίνει ακόμα πιο πράσινη η Περιφέρεια με ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους της και για τα ζώα. Με αγάπη και σεβασμό προς αυτά τα δύο στοιχεία και κατ’ επέκταση για το περιβάλλον υπόσχομαι να παλέψω μαζί τους ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του πράσινου Κινήματος.

Κυριότεροι από τους στόχους μας είναι να αποτρέψουμε τυχόν κλιματική αλλαγή που θα επηρεάσει και θα καταστρέψει το περιβάλλον, λέμε ΟΧΙ στις ανεμογεννήτριες και ΟΧΙ άλλα αδέσποτα στο Μουζάκι.

ΖΗΤΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ για να σας εκπροσωπήσω επάξια για το καλό του τόπου μας και της Περιφέρειας γενικότερα.

Με τιμή

Κατσιώτη Φανή

Υποψήφια Περιφερειακή ΣύμβουλοςTotal
0
Shares