Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρήστου Μάριου Πολυμερόπουλου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρήστου Μάριου Πολυμερόπουλου

 

Μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω σε έναν τόπο τον οποίο θεωρώ ξεχωριστό για τη γεωμορφολογία, τις παραδόσεις και κυρίως για τους ανθρώπους του, οι οποίοι διαθέτουν όραμα, εργατικότητα, εξωστρέφεια και ιδιαίτερες ικανότητες, στους οποίους αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Με την πίστη και τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας, αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση της υποψηφίας Δημάρχου Ολυμπίας Διαμαντοπούλου να συμπορευτούμε σε έναν αγώνα με προτάσεις και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για έναν Δήμο Μουζακίου αντάξιο των προσδοκιών των κατοίκων του.

Σύντομο Βιογραφικό:

– Κατάγεται από το Δ.Δ. Μαγούλας, γεννήθηκε στην Αθήνα και ήρθε στην Καρδίτσα σε ηλικία 15 ετών, όπου και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας.
– Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Τίτλου ”Υδραυλική Μηχανική”, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης καθώς και του Μεταπτυχιακού Τίτλου ”Διαχείριση Έργων, Συγκοινωνιακός και Χωρικός Σχεδιασμός”, του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Βόλου.
– Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός και είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. από τον Μάρτιο του 2010.
Συνεργάζεται τα τελευταία 5 χρόνια με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ Α.Ε. ως Επιβλέπων Μηχανικός σε Πανελλαδικά Κατασκευαστικά Έργα και με άλλες Κατασκευαστικές Εταιρείες.
– Έχει άριστες γνώσεις Αγγλικών και χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Χρήστος Μάριος Πολυμερόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός, Msc.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μουζακίου
με τον συνδυασμό ”ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” της Ολυμπίας Διαμαντοπούλου

xristos marios polymeropoulosTotal
0
Shares