Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ανακοίνωση του ΣΠΠΝΚ για προπονήσεις Αναπτυξιακών ηλικιών!

sppnk1

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας πληροφορήθηκε, ότι στην Καρδίτσα γίνονται προπονήσεις στις Αναπτυξιακές ηλικίες παρά τις σχετικές απαγορεύσεις λόγω της Πανδημίας.

Σύμφωνα με τα άρθρα 2,7,18,24 του Καταστατικού μας καλούμε τα Μέλη μας, να τηρούν τις εντολές, ανακοινώσεις της Π.Ε.Π.Π, Ε.Π.Ο, των αρμοδίων Φορέων για την τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων την περίοδο αυτή, να αποφεύγουν τις Προπονήσεις, που δεν προβλέπονται σε αυτά (προπόνηση με μπάλα κ.λ.π), για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επισημαίνουμε στους Υπεύθυνους των γηπέδων για τις τυχόν ευθύνες τους, αν γίνεται εκεί παραβίαση των υφιστάμενων διατάξεων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Υπενθυμίζουμε το Δελτίο Τύπου της Π.Ε.Π.Π στο οποίο τονίζεται ότι: Προστατεύουμε τα Μέλη μας, Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά τους, γιατί Προπονητής Ποδοσφαίρου σημαίνει Μόρφωση, Αξιοπρέπεια, Περηφάνια και Ήθος.

Από την Ε.Ε




Total
0
Shares
Previous Article
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας - Με φυλάκιση κινδυνεύουν όσοι δεν «συμμορφώνονται»

Next Article
Rally acropolis

Ράλλυ Ακρόπολις: Οι σκέψεις για τη διαδρομή του

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…