Ανάγκη και δυνατότητα για κοινή απεργιακή συγκέντρωση στην Καρδίτσα

Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας

Ανάγκη και δυνατότητα για κοινή απεργιακή συγκέντρωση στην Καρδίτσα

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας συμμετείχε και στις δυο συσκέψεις που έγιναν για τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 6 Απρίλη.

Εκτιμούμε ότι αναδείχθηκε η δυνατότητα να υπάρξει μια κοινή ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ όλων των σωματείων, συνδικάτων, συλλόγων και φορέων της Καρδίτσας. Κοινά προβλήματα, κοινές οι επιπτώσεις της κρίσης, κοινός πρέπει και μπορεί να είναι ο οργανωμένος, μαζικός συλλογικός αγώνας υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συμβάλλουν όλοι, ώστε να ευνοηθεί η μαζική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Για να γεμίσουν ξανά από απεργούς και διαδηλωτές η πλατεία και οι δρόμοι της πόλης..

  • Για να ακουστεί δυνατά η φωνή του λαού και της νεολαίας της περιοχής ενάντια στον πόλεμο, απαιτώντας καμιά συμμετοχή- εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτόν.
  • Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια, την εκμετάλλευση και τα χτυπήματα στο συνδικαλισμό.
  • Για να ακουστεί δυνατά η φωνή και των εκπαιδευτικών, για την υπεράσπιση των των εργασιακών και μορφωτικών δικαιωμάτων στο δημόσιο σχολείο, κόντρα στους ταξικούς φραγμούς, στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, στις κατηγοριοποιήσεις σχολείων και καθηγητών.

6 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ -ΜΙΣΘΟΥΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ, ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΑΛΕΞΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
Total
0
Shares