Αναγέννηση BC – Γ.Σ. Γόμφοι: Μάχη για άνοδο στη Γ’ Εθνική

 

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Το πρώτο βήμα για τον τίτλο στην Α1 ΕΣΚΑΘ γίνεται την Κυριακή (12/5) στο κλειστό της Καρδίτσας στις 19:00 όπου η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει το Γ.Σ. Γόμφων, με στόχο την πρώτη (από τις απαιτούμενες δύο) νίκη και το αβαντάζ.

Ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη έχει παρακινήσει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας αλλά και αρκετών εκτός νομού για να παρευρεθούν στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Συλλόγου να προβαίνουν στην προπώληση εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Ιστορικός αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή στις 19.00… παίζουμε με την ομάδα των Γόμφων στον τελικό του πρωταθλήματος για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που υπάρχει για το παιχνίδι θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για την αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο του γηπέδου.

Η προπώληση θα γίνει από το βιβλιοπωλείο ‘Σελίδες’ του Κώστα Κακούσιου που βρίσκεται Δ. ΤΕΡΤΙΠΗ 4 και από τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ κ. Αντωνίου Βασίλη (6947290889).

Τα εισιτήρια θα ελέγχονται από άτομα που θα είναι στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ.

Να τονίσουμε ότι θα υπάρχει μια είσοδος για τους φιλάθλους από την κεντρική πόρτα του γηπέδου»Total
0
Shares