Αίολος/Γόμφοι: Πέταξε για το  παρκέ του Παραδείσου ο δικός μας Χρήστος… – Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Πέταξε για το  παρκέ του Παραδείσου ο δικός μας Χρήστος…

Είναι στιγμές που ψάχνεις λόγια για να περιγράψεις τα αισθήματά σου, τις σκέψεις σου και να απαντήσεις στα αμέτρητα ερωτήματα που έχεις και όμως δεν βρίσκεις.

Μια τέτοια στιγμή βιώνει η μπασκετική οικογένεια του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων με τον αδόκητο θάνατο  του βοηθού προπονητή της ομάδας Χρήστου Γκότα!

Ο Χρήστος δεν ήταν ένας απλός συνεργάτης της ομάδας, αλλά πάνω απ’ όλα φίλος μοναδικός.

Δυστυχώς ο «αόρατος  εχθρός» της εποχής μας, χτύπησε άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ενώ ο Αίολος/Γόμφοι θα είναι αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια για την σύζυγό του και τον γιο του.

Χρήστο είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι πλέον στο παρκέ του Παραδείσου με μια μπάλα στο χέρι, για να μας βλέπεις από ψηλά, αφού δεν θα σβήσεις ποτέ από τη μνήμη μας.

Η Διοίκηση του Αίολου/Γόμφοι

Η Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ για τον θάνατο του Χρήστου Γκότα

Συλλυπητήρια από την ΕΟΚ

“Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.Total
1
Shares
Previous Article
Δήμος Μουζακίου - Δωρεάν rapid tests

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Κυριακή 14/11 – Καταγράφηκαν 79 θετικά κρούσματα covid-19

Next Article

Εντυπωσιακό και επιτυχημένο το 1ο Super Cup Final μπάσκετ με αμαξίδιο στο Μουζάκι (ΦΩΤΟ)Total
1
Share