Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: Παράταση προθεσμίας για εγγραφή αθλητικών σωματείων στο μητρώο

Α. Σκόνδρα: Σε καμία κρίση δεν λιγοψυχίσαμε - Ασ. Σκόνδρα: «Η διαφάνεια τονώνει το αίσθημα δικαίου» - Ευχές για τα Χριστούγεννα από την Βουλευτή ΝΔ Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα - Πάγια προεκλογική τακτική ΣΥΡΙΖΑ η σκανδαλολογία και η τοξικότητα - Ασημίνα Σκόνδρα: Ίσο δικαίωμα στην Υγεία κατοίκων περιφέρειας και αστικών κέντρων - Τοποθέτηση Ασ. Σκόνδρα στο Κοινοβούλιο για την Αναμόρφωση και τον Εκσυγχρονισμό του Σωφρονιστικού Κώδικα - Α. Σκόνδρα: Είμαστε η μόνη εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας - Ασημίνα Σκόνδρα

Α. Σκόνδρα: Παράταση προθεσμίας για εγγραφή αθλητικών σωματείων στο μητρώο

Δεκτή έγινε η τροπολογία που υπογράφει η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα και συνάδελφοι της Βουλευτές, με την οποία δίνεται παράταση 17 ημερών πήραν τα αθλητικά σωματεία της χώρας, ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, πολλά αθλητικά σωματεία δεν θα εγγράφονταν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο μητρώο εντός προθεσμίας και, συνεπώς, δεν θα απολάμβαναν τις παροχές που δίνει το κράτος, σύμφωνα με τον σχετικό νόμο. Βασική αιτία των καθυστερήσεων είναι, η ελλιπής στελέχωση των αρμοδίων υπηρεσιών, λόγω θερινής περιόδου, αλλά και η καθυστέρηση στη συμπλήρωση των δικαιολογητικών εγγραφής από τα αθλητικά σωματεία.

Το θέμα έγινε γνωστό και οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ενέσκηψαν σε αυτό μέχρι που βρέθηκε λύση, συμφωνώντας και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης.

Η κ. Σκόνδρα δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως νευραλγικό κομμάτι της κοινωνίας και πιστεύουμε ότι η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει και να προάγει όλα τα αθλήματα, αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Η κληρονομιά μας επιτάσσει να στεκόμαστε δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους που μεταλαμπαδεύουν σε στους νέους τις χαρές και τα οφέλη της άθλησης.

Με την τροπολογία που καταθέσαμε δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο, σε όσα σωματεία δεν πρόλαβαν να ενταχθούν και να ξεκινήσουν σωστά και ομαλά την αθλητική και αγωνιστική τους δραστηριότητα τη νέα σαιζόν.»




Total
0
Shares
Previous Article
Tsiakos Vasilis 800x600 1

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου για τους εισαχθέντες στα Πανεπιστήμια

Next Article
Τρεις περιπτώσεις τηλεφωνικής εξαπάτησης ηλικιωμένων συντοπιτών μας στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα απάτης σε βάρος ημεδαπής στα Φάρσαλα 

Related Posts

mAigov elliniki dimokratia
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος