Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ»

Α. Σκόνδρα: Για αυξήσεις μισθών και φοροελαφρύνσεις το πρώτο οικονομικό νομοσχέδιο Ασ. Σκόνδρα: Συνολικά 185,5 εκ ευρώ στον πρωτογενή τομέα ως τον Μάϊο - Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ» - Ασημίνα Σκόνδρα: Όφελος για όλους η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης

Α. Σκόνδρα: Παράσταση με τίτλο «Η κορύφωση του δράματος του ΣΥΡΙΖΑ»

«Είναι πολιτική αλητεία, να διασπείρετε ψεύδη και ανακρίβειες, καταπατώντας θεσμικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να διασύρετε τη χώρα. Όλη σας η πορεία, βασίζεται σε κατασκευασμένα σκάνδαλα, ψέματα, ιδεοληψίες και εμμονές. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.» είπε η Βουλευτής Α. Σκόνδρα, απευθυνόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία της στην Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

Χαρακτηριστικά είπε ακόμα:

Η τρίτη κατά σειρά πρόταση μομφής που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, από το 2019 και ένθεν. Μοιάζει και σαν έθιμο, μία κάθε χρόνο.

Σας εμπνέει η αναστάτωση και η πόλωση, εκεί στην αξιωματική αντιπολίτευση. Αρέσκεστε στο να δυναμιτίζετε το πολιτικό σκηνικό, γιατί αυτό, σας κάνει να νιώθετε, ότι έχετε πολιτική υπόσταση.

Τώρα αμφισβητείτε το κυβερνητικό ήθος, με αφορμή νόμιμες επισυνδέσεις. Επικαλείστε την προάσπιση, του Κράτους Δικαίου και του απορρήτου των επικοινωνιών. Ξαφνικά παρουσιάζεστε ως υπέρμαχοι της Δικαιοσύνης και της διαφύλαξης των θεσμών.

Ποιοι; Εσείς; Από πότε;

Μήνες μετά την εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχτηκε να επεκταθεί η έρευνα και για την περίοδο διακυβέρνησής του. Τότε που ευτέλισε και πρόσβαλε πρωτόγνωρα, την κοινοβουλευτική διαδικασία, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Φάρσα κάνετε κύριοι συνάδελφοι;

Εσείς δεν ήσασταν, που λίγο πριν τις εκλογές του 2019, υποβαθμίσατε από κακούργημα σε πλημμέλημα, το αδίκημα χρήσης, κακόβουλων λογισμικών; Υποθέτω ότι αντιλαμβάνεστε, την αντίφαση μεταξύ των λόγων και των πράξεων σας. Διαφορετικά, ή έχετε σοβαρό πρόβλημα ή θεωρείτε τους πολίτες ανόητους, που αυτό είναι ακόμα σοβαρότερο. Ανάγετε τις συνακροάσεις σε μείζον ζήτημα, με την ονείρωξη, πως θα μπορούσε να ρίξει το Μήτσακη.

Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας, να βρείτε αντίβαρο απέναντι στον πολιτικό εξευτελισμό, που υφίσταστε από την «Υπόθεση Καλογρίτσα» και τους δύο πρώην Υπουργούς σας, που είναι κατηγορούμενοι στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο πανικός, σε συνδυασμό με τον άκρατο τυχοδιωκτισμό σας, σας οδηγεί στην πλήρη αδιαφορία, για την ουσία του κοινοβουλευτισμού και το αξιακό σύστημα του πολιτεύματός μας.

Όλη σας η πορεία, βασίζεται σε κατασκευασμένα σκάνδαλα, ψέματα, ιδεοληψίες και εμμονές. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Το 2015, η Κυβέρνηση Σαμαρά, πήγε σε εκλογές υπό την σκιά, της σκευωρίας σας, για την “Novartis”. Μιας σκευωρίας, για την οποία, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα κατηγορούμενα επίσης σε ειδικό δικαστήριο.

Και όχι μόνο δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη, από τον ελληνικό λαό, αλλά τώρα, που πλησιάζουμε πάλι σε εκλογές, καλλιεργείτε και επενδύετε στον μύθο των υποκλοπών, χωρίς καμία ουσιαστική χρησιμότητα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Μπροστά στο φόβο της ήττας και του πολιτικού αφανισμού σας, επιστρατεύετε ανήθικες τακτικές, στοχεύοντας στις αρχές, στις αξίες, στην ηθική και στην αξιοπρέπεια της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Μας κατηγορείτε, ότι παραβιάσαμε το Σύνταγμα και την θεσμική λειτουργία, ενώ ο Πρωθυπουργός, αντιλαμβανόμενος το θεσμικό κενό, στην ΕΥΠ και στην ΑΔΑΕ, προχώρησε ήδη, σε νομοθετικές ρυθμίσεις.

Είναι πολιτική αλητεία, να διασπείρετε ψεύδη και ανακρίβειες, καταπατώντας θεσμικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες και να διασύρετε τη χώρα, για ακόμα μια φορά. Όλοι έχουμε εμπεδώσει, ότι σας είναι αδιάφορη και η εσωτερική και η εξωτερική ασφάλεια. Τεχνηέντως, επιδιώκετε την αποσταθεροποίηση και εκθέτετε την Ελλάδα διεθνώς.

Πρόσφατα, στήσατε μια απάτη, πάνω σε ένα δήθεν νεκρό παιδί, τη μικρή Μαρία. Κακό θέατρο, κακή πολιτική, κακή ιδέα συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, να εργαλειοποιήσετε ένα παιδί, προσπαθώντας να εκθέσετε την Κυβέρνηση και παράλληλα, να αναδείξετε τον ανθρωπισμό σας.

Ο επίπλαστος ανθρωπισμός και οι κοινωνικές σας ευαισθησίες, διαρκούν όσο διαρκεί η δημοσιότητα. Κατά τ’ άλλα, αγνοείτε τις ανάγκες των συμπολιτών μας και της κοινωνίας. Το αποδείξατε όταν κυβερνήσατε, με τις φοροεπιδρομές, το Νόμο Κατρούγκαλου, το μεταναστευτικό, τις κατασχέσεις και τόσα άλλα.

Αντί να μεριμνήσετε για τους πολίτες, καταχραστήκατε την εξουσία που σας δόθηκε, στήνοντας διαγωνισμούς, για τον τηλεοπτικό αέρα. Όπως αέρας κοπανιστός ήταν όλη η διακυβέρνησή σας.

Αλλά και τώρα είστε πάντα απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές και τις εθνικές θέσεις, πάντα στείρα αντιπολίτευση, ποτέ συγκροτημένες προτάσεις και ποτέ σοβαρά επιχειρήματα.

Κάποιος πονηρός θα σκεφτόταν, πως ικανοποιείστε με τις κρίσεις και επιδιώκετε τις διαμάχες. Πως δεν σας ενδιαφέρει η θέση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη, δεν επιζητάτε την δημοσιονομική σταθερότητα, δεν νοιάζεστε καν για τους πολίτες. Ακολουθείτε την τακτική της σουπιάς. Εκμεταλλεύεστε τυχαία γεγονότα,  παγκόσμιες κρίσεις και κακές συγκυρίες, και με βαρύγδουπες κατηγορίες, προσπαθείτε να θολώσετε το πολιτικό τοπίο.

Από τον Ιούλιο του 2019, έχουμε κληθεί ως κυβέρνηση να αντιμετωπίσουμε, πολλές, εξωγενείς, παράλληλες και πρωτόγνωρες κρίσεις. Τις διαχειριστήκαμε με επιτυχία και ταυτόχρονα, εργαστήκαμε για την ασφάλεια, την πρόοδο και το μέλλον του τόπου μας. Η στρατηγική μας, είχε αποτελέσματα και αυτό είναι καταγεγραμμένο και δεν μπορείτε με τίποτα, να το παραποιήσετε.

Η σημερινή συζήτηση, είναι μια ακόμα παράσταση με τίτλο: «Η κορύφωση του δράματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Μια πρόταση δυσπιστίας, που άργησε, μόνο έξι μήνες, για να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις εκλογές…

Εμείς όμως, θα απαντήσουμε με τα πεπραγμένα μας και θα συγκριθούμε με την «Πρώτη φορά Αριστερά». Στις εκλογές που έρχονται, θα κριθεί η επιτυχία ή η αποτυχία της Κυβέρνησης, εκεί θα αποδοθούν, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Μέχρι να φτάσει αυτή η μέρα, στον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν χρήσιμο να συμφιλιωθείτε με την ιδέα, ότι και την επόμενη τετραετία, θα βρίσκεστε στα ίδια έδρανα της αντιπολίτευσης.

Στην ίδια θέση θα σας αφήσει ο ελληνικός λαός, δίνοντας στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια νέα, ισχυρή εντολή διακυβέρνησης της χώρας.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γόμφων «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ»

Επόμενο άρθρο
Lia Rogganaki 89

«Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου...»