Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α. Σκόνδρα: Είναι ανέντιμο να γεμίζεις ψεύτικες ελπίδες όσους σε εμπιστεύονται

Asimina Skondra periodeia Karditsa 2023 Agnantero

Α. Σκόνδρα: Είναι ανέντιμο να γεμίζεις ψεύτικες ελπίδες όσους σε εμπιστεύονται

Σε Καλυβάκια, Γοργοβίτες, Μάρκο και Αγναντερό, περιόδευσε η Ασημίνα Σκόνδρα.

Η μέχρι πρότινος Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφια, μετά την πολύ επιτυχημένη κεντρική της ομιλία, την Τετάρτη στην Καρδίτσα, ολοκληρώνει την προεκλογική της εκστρατεία στο Νομό μας, με τελευταίους σταθμούς την Ιτέα και τον Παλαμά την Πέμπτη 18 Μαΐου και Μαυρομμάτι και Μουζάκι την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Η κ. Σκόνδρα, τόσο στην κεντρική όσο και στις επιμέρους ομιλίες της, στέκεται στην μία και μοναδική επιλογή των εκλογών. «Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου, την Κυριακή αυτή η λύση είναι μία: Αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει δίλημμα.

Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θα ρισκάρουμε νέες περιπέτειες ακυβερνησίας ή  θα συνεχίσουμε στον δρόμο της σιγουριάς και της ευημερίας όπως πορευτήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια; Το ζητούμενο είναι ένα: Να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε τον Ιούλιο του 2019. Να χτίσουμε πάνω στις σταθερές βάσεις, που όλοι μαζί δημιουργήσαμε.

Οι πολίτες έχουν ανάγκες και προσδοκίες. Είναι ανέντιμο να εμπαίζεις και να γεμίζεις ψεύτικες ελπίδες όσους σε εμπιστεύονται. Στο σημερινό αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, απέναντι σε έναν απρόβλεπτο γείτονα, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει μια κυβέρνηση αταίριαστων συνεταίρων, που χωρίς πυξίδα να πρέπει να αποφασίσει την ώρα μιας κρίσης. Χρειάζεται καθαρό ορίζοντα στην πορεία της και καθαρή λύση στην ηγεσία της.

Προσωπικά, ήμουν πάντα δίπλα σας, εκλεγμένη ή και όχι. Και θα συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ και μετά τις 21 Μαΐου, γιατί έτσι αντιλαμβάνομαι την προσφορά και την συμμετοχή στα κοινά.

Στις 21 Μαΐου, να επισφραγίσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μας. Ζητώ εκ νέου την ψήφο σας. Την Κυριακή ψηφίζουμε με σύνεση και λογική.»


Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα

Την Παρασκευή 19  Μαΐου 2023,  η  υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας:

ΩΡΑ 19.00 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΥΒΑ

ΩΡΑ 20.00 ΜΟΥΖΑΚΙ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ»


Πολιτικό Γραφείο: Καραϊσκάκη 10, 2ος όροφος

Τηλ: 24410 77590- 3, mail: asimina.skondra@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article
Kwstas Tsiaras Palamas periodeia 1

Ο Κώστας Τσιάρας από τον Παλαμά: Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος, σταθερά μαζί στο δρόμο που χαράξαμε με κυβέρνηση τη ΝΔ 

Next Article
Το πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου Βουλευτή Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Αριστοτέλη Σπάνια

Αριστοτέλης Σπάνιας: Θα είμαι πάντα εδώ μαζί σας να δώσουμε λύσεις και να κάνουμε τον νομό Καρδίτσας δυνατό!

Related Posts

lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…