Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας: Το μυαλό όλων στο ματς με το Δούκα

 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ πάλεψε στη Λευκάδα αλλά επικεντρώνει την προσοχή του στο ντέρμπι του Σαββάτου

Και τώρα… τελικός με Δούκα

Με καλά αλλά και μέτρια διαστήματα, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ήταν πολύ ανταγωνιστικός στη Λευκάδα, κατάφερε να βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κοντά στο σκορ, χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει σε απόσταση βολής. Αυτό έγινε μόνο στην εκπνοή του αγώνα, όταν με τρίποντο στη λήξη μείωσε σε 86-84 και δεν απέφυγε την ήττα, από μια ισχυρή και πολύ έμπειρη ομάδα.

Παρά την απουσία του Στέφαν Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ο Α.Σ.Κ. είχε καλό πρόσωπο, άντεξε στο δυναμικό παιχνίδι των γηπεδούχων, βρήκε λύσεις ιδιαίτερα στην επίθεση και έδειξε κατά διαστήματα καλό πρόσωπο.

Το ματς της Λευκάδας είναι όμως παρελθόν, γιατί η προσοχή όλων εστιάζεται στο προσεχές ματς, που όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στην Α2 Εθνική, μοιάζει με τελικό. Το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ υποδέχεται το Δούκα, που μετά τη νίκη του επί του Ερμή Αγιάς, έπιασε τον Α.Σ.Κ. στη βαθμολογία. Η ομάδα της Αθήνας παλεύει κι αυτή να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως για τον Α.Σ.Κ. αυτό το παιχνίδι είναι τελικός, αφού δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πάρουν πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα και ταυτόχρονα, βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ο Δούκας προέρχεται από καλές εμφανίσεις και θα έρθει για τη νίκη, όμως όλοι στον Α.Σ.Κ. γνωρίζουν τη σημασία και την κρισιμότητα του αγώνα.

Ήδη από τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου, στον οποίο ο Λευτέρης Καλογήρου και ο συνεργάτης του Κώστας Κομποδιέτας, ελπίζουν να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους.

Ευχαριστίες προς το νέο πρατήριο υγρών καυσίμων του Πέτρου Μπουρούση

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση του Πέτρου Μπουρούση, για την υποστήριξη προς την ομάδα μας. Ο πρώην αθλητής του Α.Σ.Κ., εγκαινίασε ένα νέο, σύγχρονο και εξοπλισμένο πρατήριο υγρών καυσίμων της εταιρίας BP στην Αθήνα, στην οδό Μεσογείων 374. Ο Καρδιτσιώτης Πέτρος Μπουρούσης, εκτός από πρώην αθλητής είναι και πιστός φίλαθλος της ομάδας μας, βρίσκεται στο πλευρό της σε όλα της τα παιχνίδια που γίνονται στην Αττική και στηρίζει την προσπάθειά της. Τον ευχαριστούμε θερμά, ευχόμαστε καλές δουλειές και κάθε επιτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες των Τεμπών

Next Article

Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων