Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Σε κυκλοφορία με γενική είσοδο τα εισιτήρια για τον «τελικό παραμονής» με τον Ιωνικό!

Ask Ionikos paramoni

Α.Σ. Καρδίτσας: Σε κυκλοφορία με γενική είσοδο τα εισιτήρια για τον «τελικό παραμονής» με τον Ιωνικό!

Η πιο κρίσιμη στιγμή στη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασε για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 7:15 μ.μ. υποδέχεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Ιωνικό Νίκαιας στην 22η και τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Οι δύο «μονομάχοι» τίθενται αντιμέτωποι σε έναν πραγματικό τελικό παραμονής, καθώς όποια ομάδα καταφέρει να επικρατήσει, θα είναι και εκείνη που θα ανανεώσει τη συμμετοχή της με την πρώτη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ της χώρας.

Για τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα 3 Απριλίου είναι διαθέσιμα για προπώληση τα εισιτήρια, αποκλειστικά από τα γραφεία του Συλλόγου (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3), καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο (8/4) στη 1 το μεσημέρι.

Για τον αγώνα ορίζεται γενική είσοδος σε όλους τους τομείς του γηπέδου, στην τιμή των 10 ευρώ για το κανονικό εισιτήριο, 5 ευρώ για το παιδικό εισιτήριο και 7 ευρώ για φοιτητές, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και άνεργους, πάντοτε με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων.

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ παροτρύνει όλους τους φιλάθλους να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με τη διαδικασία της προπώλησης, καθώς μπορούν να επιλέξουν τη θέση τους και παράλληλα, να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, στα εκδοτήρια του γηπέδου.




Total
0
Shares
Previous Article
ΓΕΛ Μουζακίου και ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+«Memory of Europe»

ΓΕΛ Μουζακίου και ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+«Memory of Europe»

Next Article
k16 Mavrommatiou

Με σκορ 1-3 πήρε τη νίκη εκτός έδρας η Ακαδημία Κ16 του Α.Σ.Μ. «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο γήπεδο του ΑΟΚ

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike