Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική χρήση για τη σεζόν 2022-23

Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική χρήση για τη σεζόν 2022-23

Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική χρήση για τη σεζόν 2022-23

Στην πρώτη ετήσια Γενική Συνέλευση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ. Είναι η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται μετά την ίδρυση της ΚΑΕ το 2022 και είναι πολύ σημαντικό, πως όλοι ανεξαιρέτως οι μέτοχοι ήταν παρόντες, κάτι που αποδεικνύει το ενδιαφέρον τους για την πορεία της ομάδας.

Εισαγωγικά, τοποθετήθηκε ο κ. Φάνης Καϊμακάμης, ο οποίος μετά την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ήδη αναλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου. Ο κ. Καϊμακάμης, αναφέρθηκε στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη νέα κατανομή αρμοδιοτήτων, ενώ ευχαρίστησε τους μετόχους για την παρουσία τους, αλλά και εκ μέρους της ΚΑΕ, τον κ. Γιάννη Μπουρούση για την προσφορά του στην ομάδα ως αθλητής αλλά και ως Πρόεδρος της ΚΑΕ.

Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική χρήση για τη σεζόν 2022-23

Ο οικονομικός υπεύθυνος κ.Χρήστος Ζήσης ανέλυσε την Οικονομική Κατάσταση της πρώτης ετήσιας χρήσης της ΚΑΕ που αφορά στο διάστημα από 1.7.2022 έως και 30.6.2023, παρουσιάζοντας στους μετόχους την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για το παραπάνω διάστημα.

Το πολύ σημαντικό στοιχείο που προκύπτει τόσο από τη σχετική έκθεση όσο και από τους αριθμούς, είναι η οικονομική υγεία της ΚΑΕ. Όπως τονίσθηκε, παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στη Basket League, έχοντας να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες προκλήσεις, κατάφερε να διατηρήσει την οικονομική της ισορροπία και να λειτουργήσει με πλήρη διαφάνεια και αυτάρκεια.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι τόσο κατά την πρώτη χρήση, όσο και την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, κανείς μέτοχος ή μέλος της διοίκησης, δε χρειάστηκε να ενισχύσει ή να διευκολύνει οικονομικά την ΚΑΕ, σε κανένα σημείο της πορείας της σε σχεδόν δυο χρόνια λειτουργίας.

Ταυτόχρονα, η Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, δεν έχει κανένα δανεισμό, δεν έχει οφειλές προς το δημόσιο, τους αθλητές και προπονητές και το προσωπικό, τους προμηθευτές ή τρίτους, κάτι που δημιουργεί τις ασφαλείς προϋποθέσεις, ώστε και η τρέχουσα χρήση να είναι ισοσκελισμένη.

Αυτό το οικονομικό αποτέλεσμα, ήταν άλλωστε και ο κύριος στόχος κατά τη δημιουργία του πολυμετοχικού σχήματος το 2022, να μπορούν η ΚΑΕ και βέβαια η ομάδα, να λειτουργούν με απόλυτο έλεγχο των οικονομικών δεδομένων, ώστε συνολικά ο οργανισμός του Α.Σ.Καρδίτσας να είναι αυτόνομος και να μην τίθενται σε κίνδυνο, το μέλλον και η προοπτική του.

Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ: Εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική χρήση για τη σεζόν 2022-23

Στη συνέχεια ο κ. Γιώργος Χριστούλας ανέλυσε στους μετόχους τα πεπραγμένα σε ότι αφορά το διοικητικό και οργανωτικό μέρος, αναφέροντας καταρχήν πως η ΚΑΕ διαθέτει όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις από τον ΕΣΑΚΕ, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τη Γ.Γ. Αθλητισμού.

Αναφέρθηκαν οι σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στο γήπεδο, με την τοποθέτηση της νέας κερκίδας, του πρόσθετου εξοπλισμού, κάτι που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας, ο οποίος στέκεται πολύπλευρα, δίπλα στην ομάδα.

Επίσης, αναλύθηκε ο σχεδιασμός της ομάδας, τόσο σε ότι αφορά το αθλητικό όσο και το οργανωτικό μέρος, τομείς στους οποίους έχουν δημιουργηθεί σημαντικές συνεργασίες, που προσδίδουν στην ομάδα τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Τέλος, εκ μέρους του Ερασιτέχνη Α.Σ.Καρδίτσας, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον κ. Γιάννη Μπουρούση για τη συμμετοχή του στην πορεία της ομάδας.

Μετά τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις, εγκρίθηκαν ομόφωνα από τους μετόχους, όλα τα θέματα της Ετήσιας  Γενικής Συνέλευσης της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ.
Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 - Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου - Ευχαριστήριο του Δήμου Μουζακίου σε όσους προσέφεραν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μουζακίου την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Next Article
Συνέντευξη Τύπου της Κριτικής Επιτροπής του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Συνέντευξη Τύπου της Κριτικής Επιτροπής του 39ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”