Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ: Με τη δύναμη του κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

ASK Paok karditsa

Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ: Με τη δύναμη του κόσμου κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Τον ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται την Κυριακή στις 8.15 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, επιθυμώντας μία νίκη υπέρβασης στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της σεζόν

Τη νίκη με την οποία θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα ενόψει της διαδικασίας των πλέι-άουτ θέλει την Κυριακή στις 8.15 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης».

Για την 22η και τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, η ομάδα της Καρδίτσας αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο με σημαντικό μέγεθος και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο ΠΑΟΚ, με την περυσινή κατάληψη της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα αλλά και τη συμμετοχή του στο φετινό Basketball Champions League, αποδεικνύει ότι για άλλη μία χρονιά αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη επιδιώκει να αναρριχηθεί βαθμολογικά ενόψει των πλέι-άουτ, διαδικασία που διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μάχη της παραμονής αλλά και της εισόδου στα πλέι-οφ.

Στο ίδιο σταυροδρόμι βρίσκεται και ο Α.Σ.Κ., ο οποίος, συμμετέχοντας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, έχει καταφέρει να κατακτήσει έξι νίκες και να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας, δίχως όμως ακόμη να έχει εξασφαλίσει την ανανέωση της συμμετοχής του στη μεγάλη κατηγορία για τρίτη διαδοχική χρονιά. Αυτό, όπως όλα δείχνουν θα καθοριστεί στη Γ’ Φάση του πρωταθλήματος, δηλαδή στα πλέι-άουτ, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες που στην τελική κατάταξη θα τερματίσουν από την 7η έως τη 12η θέση. Σύμφωνα με τον κανονισμό του πρωταθλήματος, η Γ’ φάση περιλαμβάνει έναν γύρο, στον οποίο κάθε ομάδα θα δώσει πέντε αγώνες ως εξής:

Ο 7ος αγωνίζεται στην έδρα του με 8ο, 9ο, 10ο και εκτός με 11ο και 12ο.

Ο 8ος αγωνίζεται στην έδρα του με 9ο, 10ο, 11ο και εκτός με 7ο και 12ο.

Ο 9ος αγωνίζεται στην έδρα του με 10ο, 11ο, 12ο και εκτός με 7ο και 8ο.

Ο 10ος αγωνίζεται στην έδρα του με 11ο, 12ο και εκτός με 7ο, 8ο και 9ο.

Ο 11ος αγωνίζεται στην έδρα του με 7ο και 12ο και εκτός με 8ο, 9ο και 10.

Ο 12ος αγωνίζεται στην έδρα του με 7ο και 8ο και εκτός με 9ο, 10ο και 11ο.

Από την παραπάνω διαδικασία, η ομάδα που θα τερματίσει στη 12η και τελευταία θέση υποβιβάζεται στην Elite League, ενώ εκείνες που θα καταλάβουν την 7η και 8η θέση θα συναντήσουν τις ομάδες του Top-6, συγκροτώντας τα πλέι-οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλέι-άουτ οι ομάδες μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με τα παραπάνω ως δεδομένα λοιπόν, ο Α.Σ.Κ. θέλει να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση και αγωνιστικότητα για την εκπλήρωση των στόχων του, φιλοδοξώντας να αυξήσει τη βαθμολογική του συγκομιδή πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Οι «κυανόλευκοι», μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επιστρέφουν μπροστά στο κοινό τους, εκεί που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Χωρίς καμία αμφιβολία, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ εμπεριέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και ο Α.Σ.Κ. γνωρίζει καλά το μέγεθος της προσπάθειας που χρειάζεται για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου οι τόνοι παραμένουν χαμηλοί και κανείς δεν αποπροσανατολίζεται για το μεγάλο στόχο της παραμονής παρά τα σπουδαία αποτελέσματα που έχει καταφέρει να κατακτήσει η ομάδα το προηγούμενο διάστημα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ολοκληρώνεται και η ομάδα της πόλης μας θέλει να διατηρηθεί σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία θέση, να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της πριν τα πλέι-άουτ και σίγουρα να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις που θα τις επιτρέψουν να κοιτάξει ακόμη υψηλότερα, με ρεαλισμό αλλά και πίστη στις δυνατότητές της.

Για να συμβούν όμως όλα τα παραπάνω, καταλυτικός παράγοντας είναι η παρουσία του κόσμου, ο οποίος καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε σπουδαίες επιτυχίες και να της δώσει την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Έτσι και τώρα, το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας θα είναι το βαρόμετρο στην υπόθεση νίκη, καθιστώντας ξανά το Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης» μία δυσκολοκατάβλητη έδρα.

Την αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 8.15 μ.μ. την Κυριακή θα διευθύνουν οι κ.κ. Εμμανουήλ Τσολάκος από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αττικής, Μεγακλής-Κωνσταντίνος Μαρινάκης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αχαΐας-Ηλείας και Κωνσταντίνος Ξενικάκης  από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Μακεδονίας.

Μέχρι το Σάββατο 23 Μαρτίου και αποκλειστικά από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. η διαδικασία της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Έως το Σάββατο στη 1 μ.μ. θα συνεχιστεί η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ mateco. Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη διαδικασία της προπώλησης από τα γραφεία της ομάδας (στο ισόγειο της Σταμούλη 3), τα οποία θα λειτουργήσουν το Σάββατο 23 Μαρτίου 9-1 το πρωί. Αυτό σημαίνει ότι δε θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα, ενώ πρόσβαση στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου θα έχουν μόνον όσοι φίλαθλοι θα έχουν εισιτήριο στη διάθεσή τους, με την απαραίτητη ταυτοποίηση. Έτσι, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εισιτήριο μέσω της διαδικασίας της προπώλησης, καλό είναι να μην προσέλθουν στο γήπεδο γιατί δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων – απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού γίνεται γνωστό ότι η απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα αλλά και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, για τον αγώνα της Κυριακής. Όπως ανακοινώθηκε, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Γι’αυτό το λόγο, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όσο και στις πύλες του γηπέδου θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στις κερκίδες.




Total
0
Shares
Previous Article
pistopoiisi politiki prostasia dimos Larisaiwn 1

Δήμος Λαρισαίων: Πιστοποίηση Υπαλλήλων Πολιτικής Προστασίας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών

Next Article
Trakter fysi

Προδημοσίευση πρόσκλησης του ΥΠΑΑΤ για επενδύσεις στον τομέα των αγροτικών προϊόντων

Related Posts