Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α.Σ. Καρδίτσας: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά με καλή ψυχολογία

Α.Σ. Καρδίτσας: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά με καλή ψυχολογία - Α.Σ. Καρδίτσας: Συνέχεια στον ΠΑΟΚ και προσήλωση στο μεγάλο στόχο!

Α.Σ. Καρδίτσας: Δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη αλλά με καλή ψυχολογία

Την προετοιμασία του για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ mateco την Κυριακή (5:00 μ.μ.) στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνει ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Η ομάδα της  Καρδίτσας με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και ρεαλισμό, γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής της και τη δυναμική του αντιπάλου, ιδίως όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του.

Προς επίρρωση τον παραπάνω, η ομάδα του Φώτη Τακιανού, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της, μετρά τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η πρόσφατη, πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η οποία αποτύπωσε εμφατικά τις δυνατότητες του Δικεφάλου του Βορρά στη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Α.Σ.Κ. πραγματοποιεί επίσης εντυπωσιακή πορεία το τελευταίο διάστημα, με νίκες και εμφανίσεις που έχουν ανατρέψει το σκηνικό στη «μάχη» της παραμονής. Η συνοχή και ομοιογένεια που έχουν αποκτήσει οι «κυανόλευκοι», συνθέτουν μία αγωνιστική ταυτότητα που εμπνέει αυτοπεποίθηση, όμως, με τέσσερις αγωνιστικές να υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η συνέχεια χρειάζεται να είναι ανάλογη.

Ο ανταγωνισμός για την αποφυγή του υποβιβασμού έχει κορυφωθεί και κάθε ομάδα που διεκδικεί αυτό τον στόχο, σταθμίζει τα δεδομένα της και προσπαθεί να αποκομίσει το μάξιμουμ από το πρόγραμμά της για να τον εκπληρώσει. Αυτό πραγματοποιεί και το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου, έχοντας πετύχει το τελευταίο διάστημα νίκες απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στα υψηλότερα βαθμολογικά στρώματα και μάλιστα έχοντας καλύψει προβλήματα τραυματισμών που διαφοροποίησαν σε αρκετές περιπτώσεις τα πλάνα του προπονητικού επιτελείου.

Σε αυτό το μοτίβο, ο Α.Σ.Κ. εντείνει την προσπάθειά του να παρουσιαστεί κατάλληλα και αν μη τι άλλο να διεκδικήσει τις πιθανότητες της πρώτης νίκης μακριά από την Καρδίτσα. Το έργο, όπως έχει τονιστεί είναι αρκετά δύσκολο και η ομάδα της πόλης θέλει να παραταχθεί χωρίς άγχος αλλά με κίνητρο να κοντράρει έναν σπουδαίο, ιστορικό και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Πάντως, τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν και το τεχνικό τιμ ευελπιστεί να έχει την Κυριακή όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το τζάμπολ για τον αγώνα της Κυριακής ορίστηκε για τις 5:00 μ.μ. στο «PAOK Sports Arena» και διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Πιτσίλκας, Νικόλαος Τζιοπάνος και Επαμεινώντας Χριστινάκης.
Total
0
Shares