Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ 2η αγωνιστική (2019/20)Ρεπορτάζ!

epsk a

Με την ΑΣΑ να κάνει εύκολα το 2Χ2, τους Αστέρα, Μαυραϊκή, Απόλλωνα να κάνουν σεφτέ στις νίκες, τον ΑΟΑ να ντουμπλάρει τα τρίποντα και τον Ηρακλή Σοφάδων να παίρνει το ντέρμπι, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9).

Μαυραϊκή – ΑΟ Φύλλου 2-1 (ημ. 1-1)

Με δυσκολία η Μαυραϊκή πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μπαντής Σ. άνοιξε το σκορ στο 10′. Ο Τάκας στο 31′ από την άσπρη βούλα έφερε το ματς στα ίσια. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 90′ ο Πολύζος Σ.

ΑΕ Καππαδοκικού – Απόλλων Μακρυχωρίου 0-4 (ημ. 0-1)

Σεφτέ στις νίκες για τον Απόλλωνα και μάλιστα με εμφατικό διπλό. Ο Κρανιώτης στο 43′ έβαλε σε θέση οδηγού τους “κυανόλευκους”. Στο 71′ ο Κούρκουλας από την άσπρη βούλα “καθάρισε” τη νίκη των φιλοξενούμενων. Στο 73′ ο Νούσιας και στο 89′ με κεφαλιά ο Παραφέστας διαμόρφωσαν το τελικό 0-4.

ΑΟ Αγναντερού – Αστέρας Δασοχωρίου 6-2 (ημ. 3-2)

Ο ΑΟΑ διπλασίασε τις νίκες του και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι “βυσσινί” πήραν γρήγορο προβάδισμα με το του Λάππα στο 7′. Ο Τσέλιος στο 24′ και ο Κακαΐτσας στο 26′ έδειξαν να τελειώνουν το ματς. Ο Κούλπας όμως σκόραρε δις (37′ και 43′) δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος. Στο 48′ ο Λάππας και στο 51′ ο Κακαΐτσας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα “καθάρισαν” το τρίποντο. Στο 84′ ο Αγγελάκης έκανε το τελικό 6-2.

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΟ Κρανέας 6-1 (ημ. 5-0)

Εύκολα και απλά η ΑΣΑ έκανε το 2Χ2 σβήνοντας έτσι το -6 της τιμωρίας. Οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους. Με τον εντυπωσιακό Κουτρομάνο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 4′ και 9′ η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου πήρε σαφέστατο προβάδισμα νίκης. Στο 27′ ο Κατσιγιάννης, στο 37′ ο Ντόβας και στο 41′ ο Κοντοβάς έκαναν το δεύτερο μέρος να μοιάζει τυπική διαδικασία. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 64′ με τον Κανιούρα Τ. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 89′ ο Γόρδιος.

Αστέρας – ΑΟΚ 5-0 (ημ. 0-0) (ημ. 3-0)

Ο Αστέρας παίζοντας ανά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το 5-0 επί του ΑΟΚ. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαδημητρόπουλος 8′, Ρόβας 15′, Γεωργαντζάς 18′, Τζερτζελάς 52′ και Καραγιάννης 63′. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 85′ ο Μπαρούτας έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Πάμισσος 1-1 (ημ. 1-0)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Θεσσαλικός και Πάμισσος μετά το μεταξύ τους 1-1. Ο Κάκκος στο 28′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Τσαπράζη Γ. στο 59′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Οικονόμου Θ. στο 88′.

Ταυρωπός – Ηρακλής Σοφάδων 0-2 (ημ. 0-0)

Ο Ηρακλής Σοφάδων αναδείχτηκε νικητής στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο Ζάγκος Τ. στο 52′ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Στο 86′ ο Τσακίρης έκανε το 0-2 αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Έτσι, οι “κιτρινομπλέ” έφτασαν στο 2Χ2.

karditsasport.gr

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Total
0
Shares
Previous Article
gs gomfoi1

Ο Γ.Σ. Γόμφων «κλείδωσε» πρωτιά στον όμιλο!

Next Article
epsk a 1

Α1' ΕΠΣΚ 2η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ!

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…