Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ντέρμπι στο Μουζάκι, δυνατά ματς σε Φύλλο και Παλαιοκκλήσι!

 

Με την 6η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει αρκετές αμφίρροπες αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το απόγευμα (ώρα 4:00μ.μ.) του Σαββάτου (27/10) η δράση στην Α1 ΕΠΣΚ.

ΑΕ Μουζακίου – Ήφαιστος

Από τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Μουζάκι. Οι δύο ομάδες μπήκαν φέτος με πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν δυνατή έδρα και θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν. Φέτος έχουν “αυτοκτονήσει” σε αρκετές περιπτώσεις και θα χρειαστεί να αποφύγουν τέτοια λάθη αν θέλουν να μείνουν σε τροχιά κορυφής. Ο Ηφαιστος έσπασε το …ρόδι κόντρα στην Αργεντινή πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη για φέτος. Η ομάδα του Βασίλη Τζέλλου έχει ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που αν δέσουν σαν σύνολο μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα. Δύσκολη έξοδος για τους “ροσονέρι”, οι οποίοι ωστόσο έχουν αποδείξει πως στην καλή τους μέρα είναι ικανοί για όλα.

Άρης Φίλιας – Προδρομιακός

Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για τον νεοφώτιστο Άρη Φίλιας. Την περασμένη αγωνιστική οι “κιτρινόμαυροι” σημείωσαν την πρώτη τους φετινή νίκη και θα επιδιώξουν το 2Χ2. Η ομάδα του Μάκη Ευαγγέλου έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν και θέλει να πετύχει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή της. Στην άλλη πλευρά ο Προδρομιακός διαθέτει εξαιρετική ψυχολογία καθώς προέρχεται από δύο σερί τρίποντα. Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα του και θα παλέψει για το διπλό.

ΑΟ Φύλλου – Αστέρας Δασοχωρίου

Με στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα και να επιστρέψει στις επιτυχίες ο ΑΟΦ θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Αστέρα Δασοχωρίου. Η ομάδα του Βασίλη Κούκλη, δεν πραγματοποιεί καλή εκκίνηση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως διαθέτει άσχημο ρόστερ. Αντίθετα, έχει αρκετούς παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία στην κατηγορία. Σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους κάθε αγωνιστική αποδεικνύουν πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο ικανό να πετύχει φέτος την υπέρβαση. Το συγκρότημα του Θύμιου Κόκκαλη φιγουράρει στο ρετιρέ, έχοντας ουσιαστικά -με την εικόνα που παρουσιάζει- “κλειδώσει” τον αρχικό στόχο που είναι η παραμονή.

Αετός Καλλιφωνίου – ΑΕ Καρποχωρίου

Στην έδρα του επιστρέφει ο Αετός με δυνατό παιχνίδι. Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από δύο σερί ήττες. Κάθε απώλεια πλέον κοστίζει και το γνωρίζουν. Απέναντι στην έμπειρη ΑΕΚ έχουν δύσκολο έργο. Με “όπλο” την έδρα θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα ματς… θρίλερ κόντρα στην ΑΕΜ και θέλουν συνέχεια στις επιτυχίες. Το παιχνίδι είναι βατό και με την εμπειρία που διαθέτουν θα παίξουν για το διπλό που αν έρθει θα τους στείλει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αργεντινή Καρδίτσας – Αίας Μαραθέας

Έχοντας ως στόχο να πετύχει την πρώτη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας η Αργεντινή θα υποδεχτεί τον Αίαντα Μαραθέας σε ένα ματς με τον χαρακτήρα του ντέρμπι νεοφώτιστων. Η ομάδα του Βαγγέλη Φαλιάγκα σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί δίνοντας το 100% για το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια αναμέτρηση στα μέτρα της, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τις ίδιες βλέψεις. Οι “ερυθρόλευκοι” του Δημήτρη Μανασή ξεκίνησαν εντυπωσιακά, όμως οι τρεις σερί ήττες τους έφεραν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Παρ’ όλα αυτά διαθέτουν ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο που μπορεί να κάνει παντού τη ζημιά, πόσο μάλλον κόντρα σε ομάδες που είναι στα μέτρα τους. Στις Καμινάδες θα επιδιώξουν για την επιστροφή στα τρίποντα.

Ελπίδα Αγίου Γεωργίου – Θεσσαλικός Ματαράγκας

Η Ελπίδα έχει ανεβάσει στροφές τις τελευταίες αγωνιστικές. Μάλιστα, στο Δασοχώρι έχασε στις λεπτομέρειες. Παραδοσιακά οι “πράσινοι” ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και κόντρα στον έμπειρο και ανεβασμένο Θεσσαλικό γνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που θα συναντήσουν. Οι “νερατζούρι” από τη δική τους πλευρά έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Μαραθέας, θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Το διπλό αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα του Μάνθου Ορφανιώτη αν θέλει να διατηρήσει επαφή με την κορυφή.

Μαυραϊκή – Αετός Αγίου Θεοδώρου

Την πρώτη ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Μαυραϊκή, πέφτοντας έτσι από την κορυφή της βαθμολογίας. Στην σκληρή της έδρας θα παλέψει για την επιστροφή στις νίκες. Διαθέτει ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ στην κατηγορία και προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Στην αντίπερα όχθη, ο Αετός βρίσκεται σε ανοδική πορεία έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία. Σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, θα παίξει χωρίς άγχος. Αυτό ίσως κάνει τον κάνει πιο επικίνδυνο. Πάντως το σύνολο του Σάκη Σώκλα είναι αποφασισμένο για την έκπληξη.

Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – Άρης Καρδίτσας

Ίσως ο Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου να αδικείται από την βαθμολογική του θέση, βάση και της ποιότητας στο ρόστερ, ωστόσο στο γήπεδο δεν έχει ακόμη αποδείξει το αντίθετο. Οι νεοφώτιστοι πρέπει να προσπαθήσουν αρκετά στη δύσκολη κατηγορία για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τη γρήγορη παραμονή. Μπροστά τους έχουν ένα δύσκολο ματς, ωστόσο δείχνουν αποφασισμένοι για το restart. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προέρχονται από σπουδαία νίκη που τους ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει συνέχειας. Οι “κιτρινόμαυροι” του Σάκη Τίκα με το ρόστερ που διαθέτουν είναι ικανοί για το μεγάλο άλμα. Βέβαια, αυτό προϋποθέτει διάρκεια και θετικά αποτελέσματα μακριά από την Καρδίτσα. Πάντως ο Άρης θα αγωνιστεί με οδηγό το πρόσφατο μεταξύ τους ματς Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπου πέρασε από το Παλαιοκκλήσι με το διπλό.

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Αστέρας Δασοχωρίου
Αστέρας Δασοχωρίου 5 13
2
Μαυραϊκή
Μαυραϊκή 5 12
3
Θεσ. Ματαράγκας
Θεσ. Ματαράγκας 5 9
4
Προδρομιακός
Προδρομιακός 5 9
5
Άρης Καρδίτσας
Άρης Καρδίτσας 5 9
6
ΑΕ Μουζακίου
ΑΕ Μουζακίου 5 8
7
Αετός Αγ. Θεοδώρου
Αετός Αγ. Θεοδώρου 5 8
8
ΑΕ Καρποχωρίου
ΑΕ Καρποχωρίου 5 7
9
Ήφαιστος
Ήφαιστος 5 6
10
Άρης Φίλιας
Άρης Φίλιας 5 6
11
ΑΟ Φύλλου
ΑΟ Φύλλου 5 6
12
Αίας Μαραθέας
Αίας Μαραθέας 5 6
13
Αετός Καλλιφωνίου
Αετός Καλλιφωνίου 5 5
14
Ολ. Παλαιοκκλησίου
Ολ. Παλαιοκκλησίου 5 3
15
Ελπίδα Αγ. Γεωργίου
Ελπίδα Αγ. Γεωργίου 5 3
16
Αργεντινή Καρδίτσας
Αργεντινή Καρδίτσας 5 1

ΠΗΓΗ: karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα απασχόλησης 6.000 ανέργων αποφοίτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Next Article

Μήνυμα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Related Posts