Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δήμαρχου Τρικκαίων με το ΔΣ αξ/κών της ΕΛΑΣ Θεσσαλίας

 

Συνάντηση γνωριμίας με το ΔΣ των Θεσσαλών αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είχε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2-018 ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο,  Αστυνόμο Α κ. Χρήστο Καλούσιο  και τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης Αξιωματικών Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο Δήμαρχος υπενθύμισε την πολύ καλή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ σε πλήθος ζητημάτων, ενώ έδωσε βαρύτητα στα ζητήματα των μοτοσικλετών, των ποδηλάτων και γενικότερα του κυκλοφοριακού. Τόνισε ότι η περίοδος της αυξημένης προσοχής είναι η περίοδος του Μύλου των Ξωτικών και ενημέρωση για την επιστροφή προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι εκπρόσωποι των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλία αναφέρθηκαν σε θέματα του κλάδου τους και ο πρόεδρος, κ. Καλούσιος, δώρισε στον Δήμαρχο Τρικκαίων εικόνα με τον προστάτη Άγιο των αστυνομικών, τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο.

elas papastergiou 2




Total
0
Shares
Previous Article

Συνάντηση του Προέδρου Τ. Κ. Παλαιομοναστήρου με το Δήμαρχο Πύλης

Next Article

Ασφαλτόστρωση και συντήρηση στον οδ. άξονα Λάρισας-Καρδίτσας

Related Posts

Prasino kopi xortwn
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων σε κέντρο και συνοικίες

Δήμος Λαρισαίων: Με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποψίλωσης και κοπής χόρτων σε κέντρο και συνοικίες «Σε πλήρη εξέλιξη…
Adonis Mitsotakis Agapidaki Papastegiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας Παρουσία του…