Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Έναρξη Σχολικής περιόδου στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Με επισημότητα και πλήθος κόσμου, γονέων και κατοίκων και χωρίς κανένα πρόβλημα έγινε η έναρξη της σχολικής περιόδου στο Δημοτικό σχολείο Μαυρομματίου.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό φέτος τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος. Παραβρέθηκαν επίσης, ο δήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για δημιουργική και χωρίς προβλήματα σχολική χρονιά, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σοφία Τόλια, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Γκινής, Γ. Κουτσουγιάννης, Β. Φροξιλιάς, Α. Τσιβέλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαυρομματίου κ. Γ. Νάσιος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», κ. Δ. Γιώτης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, κ. Γ. Αποστολόπουλος, η Προϊσταμένη της Α/θμιας εκπαίδευσης του Ν. Καρδίτσας ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Παλάσκας ο οποίος δώρισε στο σχολείο μας αρκετές ποδοσφαιρικές μπάλες και αρκετοί Ιερείς όπως ο π. Νικόλαος Δήμος του χωριού μας.

Τέλος να επισημάνουμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί που ορίζει ο νόμος ήταν παρόντες, καλύπτοντας όλες τις χρειαζούμενες θέσεις που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του 6θέσιου σχολείου μας.

agiasmos-mavrommati-1




Total
0
Shares
Previous Article

Οφείλει να ζητήσει συγνώμη ο πρόεδρος της Οξυάς κι ο δήμαρχος Μουζακίου

Next Article

Κ. Τσιάρας: Το διαλυμένο τοπίο της Παιδείας

Related Posts

stavrosis Iisous
Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ…