Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 23.01.2017 έως 08.00 ώρα της 24.01.2017

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης Συνελήφθη, χθες (23-01-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
——————- —————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (23-01-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης ενός μήνα.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής από οικία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το μεσημέρι της (22-03-2016) στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, ο 27χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 81χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Η ανθρώπινη αξία «χάθηκε» στο χιόνι

Next Article

Οι υποψηφιότητες του 33ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας

Related Posts