Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Στο «ΚΙΕΡΙΟΝ» την Πέμπτη για την επόμενη ημέρα του Α.Σ.Καρδίτσας

Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας

Στο «ΚΙΕΡΙΟΝ» την Πέμπτη για την επόμενη ημέρα του Α.Σ.Καρδίτσας

Με την επίτευξη του στόχου της απευθείας ανόδου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας να μοιάζει ολοένα και πιο κοντά, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του συλλόγου, τη συμμετοχή του στη Basket League.

To πρώτο αλλά πολύ σημαντικό βήμα, είναι η συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» με θέμα την επόμενη ημέρα του Α.Σ.Καρδίτσας. Ο σχεδιασμός της δημιουργίας της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας, η ανάλυση του σχεδίου για το επόμενο διάστημα, η οργάνωση της ομάδας σε επαγγελματικά πρότυπα, αλλά και η συμμετοχή της πόλης σε αυτή τη νέα μεγάλη προσπάθεια, είναι τα βασικά σημεία της συνάντησης, στην οποία προσκεκλημένοι είναι τόσο οι φορείς, όσο και οι επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα και αποτελούν μαζί με τους φιλάθλους, τον καλύτερο «συμπαίκτη» σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. θα αναλύσει το σχέδιο για τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο, ενώ ο μεγάλος Γιάννης Μπουρούσης θα είναι κι αυτός παρών, μεταφέροντας τις πολύτιμες εμπειρίες του, αλλά και τη διάθεσή του να είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια.

Η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας καλεί όλους τους φιλάθλους και επιχειρηματίες να βρεθούν στη συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ», σε μια συνάντηση ενημέρωσης και διαλόγου.

Ημερίδα από τον Α.Σ.Καρδίτσας με θέμα «Ο ρόλος του γονέα στον αθλητισμό και τρόποι στήριξης του παιδιού-αθλητή»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ο Α.Σ.Καρδίτσας. Μια εκδήλωση στην οποία στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γονιών, που τα παιδιά τους ασχολούνται με οποιοδήποτε άθλημα.

Μετά από δυο χρόνια μεγάλης ταλαιπωρίας της κοινωνίας από την πανδημία, η φυσική και η αθλητική άσκηση επανέρχονται στη δραστηριότητα των παιδιών. Για το πως πρέπει να στηρίξουν οι γονείς την αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους, ποιες είναι οι βασικές αρχές για την ψυχολογική υποστήριξη αλλά και τις διατροφικές συνήθειες, μιλούν εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Για την ψυχολογική υποστήριξη θα μιλήσουν οι επιστήμονες, συνεργάτες του Κέντρου Ειδικής Αγωγής «Πυξίδα», στο οποίο παρέχονται υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής γονέων (επιστημονικά υπεύθυνες οι Φούλα Γκαραγκούνη και Ζωγραφιά Γκόλια):

  • Ελένη-Ειρήνη Δήμου, κλινική ψυχολόγος
  • Απόστολος Ρούλιας, ψυχολόγος
  • Χρυσούλα Κίτσου, παιδοψυχίατρος

Για τη στήριξη των παιδιών – αθλητών σε ότι αφορά τις διατροφικές συνήθειες θα μιλήσει ο:

  • Νίκος Ζευγαράς, Καθηγητής Φυσ.Αγωγής, Τελοιόφοιτος του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Παν/μιου Θεσσαλίας

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους, παιδιά και γονείς, καθώς το αντικείμενο αφορά όλο το φάσμα των αθλημάτων, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα της ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου, αλλά και απάντησης σε όποια ερωτήματα τεθούν.




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα ελέγχων στη Θεσσαλία αύριο Παρασκευή 1 Ιουλίου

Τα σημερινά αποτελέσματα των rapid tests στη Θεσσαλία - Καταγράφηκαν 323 θετικά κρούσματα covid19

Next Article
Να ενταχθούν όλοι όσοι κατέθεσαν αίτηση στο Εξοικονομώ κατ' Οίκον

Να ενταχθούν όλοι όσοι κατέθεσαν αίτηση στο Εξοικονομώ κατ' Οίκον

Related Posts