Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δήμος και ΔΕΥΑΚ Κατερίνης: Αποστολή αλληλεγγύης στο Δήμο Μουζακίου

Stathis Koukodimos mouzaki

Την έμπρακτη στήριξή τους στους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου, έδειξαν ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ Κατερίνης, με  αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ως επικεφαλής της αποστολής, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης και οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Κυριακίδης,  κατέφθασαν χθες το μεσημέρι στο Μουζάκι όπου και παρέδωσαν 2 χλμ σωληνώσεων για την αποκατάσταση των υποδομών στη ΔΕΥΑ Μουζακίου.

Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ.Κουκοδήμος εξέφρασε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τη θεομηνία. Την ευχή του για ταχεία αποκατάσταση των ζημιών εξέφρασε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μπουσνάκης.

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αστέριο Μπουσνάκη για τη βοήθεια. Μέσα από τέτοιες ενέργειες αποδεικνύεται περίτρανα πως η ανθρωπιά και η ανιδιοτέλεια, είναι πιο δυνατές από ποτέ τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο τόπος μας», τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.




Total
0
Shares
Previous Article
syriza

Αγρότες της Καρδίτσας σε απόγνωση

Next Article
KEDE kentriki enosi Dimon Koinotiton

Ψήφισμα του ΔΣ της ΚΕΔΕ για τις καταστροφές στη Θεσσαλία

Related Posts

festival volos xorevontaspanellinios 1
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Βόλο το Φεστιβάλ του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου» Την…