Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Α’ ΕΠΣΚ 1η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ !

Με την ΑΣΑ να ξεκινά με το δεξί, τον ΑΟ Αγναντερού να παίρνει εύκολο τρίποντο και τον ΑΟ Κρανέας να ρίχνει …”βόμβα” με το καλημέρα ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ για την αγωνιστική περίοδο 2019/20.

Απόλλων Μακρυχωρίου – Ταυρωπός 1-1 (ημ. 0-1)

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Μακρυχώρι. Ο πρώην “κυανόλευκος” Βαλάντης Αργυρόπουλος άνοιξε το σκορ στο 31′ για τον Ταυρωπό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με ένα αυτογκόλ στο 90′ να σώσουν τον βαθμό μετά και το τελικό 1-1.

ΑΕ Καππαδοκικού – ΑΟ Αγναντερού 0-5 (ημ. 0-2)

Σας σίφουνας πέρασε ο ΑΟΑ από το Καππαδοκικό νικώντας την τοπική ΑΕΚ με σκορ 0-5. Τα γκολ σημείωσαν οι Λάππας 28′, Κακαΐτσας (34′, 67′), Καρτσάνας 60′ και Κανέλης 84′. Στο 54′ έχασε πέναλτι (άουτ) ο Κακαΐτσας.

Αστέρας Δασοχωρίου – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2  (ημ. 0-0)

Με το διπλό από το Δασοχώρι πέρασε η ΑΣΑ ξεκινώντας ιδανικά τη φετινή της προσπάθεια στην Α’ ΕΠΣΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο. Στο 66′ ο Μυργιώτης με σουτ στο “Γ” άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Παράσχη στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΑΟ Καρδίτσας – Θεσσαλικός Ματαράγκας 0-0  (ημ. 0-0)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΟΚ και Θεσσαλικός μετά το μεταξύ τους στείρο 0-0. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τον φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 44′ λόγω αποβολής του Κωστόπουλου Δ.

ΑΟ Κρανέας – Μαυραϊκή 2-0  (ημ. 2-0)

Ο ΑΟ Κρανέας έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νίκησε το φαβορί κάνοντας το τέλειο ματς κι έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον κίπερ, Νίκο Θεοδωρόπουλο που “κατέβασε” ρολά. Ο Κανιούρας Β. με όμορφο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ στο 13′ για τους γηπεδούχους. Στο 44′ ο Κανιούρας Τ. έκανε το 2-0 για τους “ερυθρόλευκους” αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν κι άλλες ευκαιρίες για μια μεγαλύτερης έκτασης νίκη.

Πάμισσος – ΑΟ Φύλλου 1-0  (ημ. 0-0)

Με τρίποντο ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα ο Πάμισσος. Το γκολ του Οικονόμου Θ. με κεφαλιά στο 59′ στάθηκε αρκετό για τους “ερυθρόλευκους” να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον νεοφώτιστο ΑΟΦ.




Total
0
Shares
Previous Article
ao kraneas

Ανίκητος "άσσος"!

Next Article
soccer podosfairo mpala

Α1 ΕΠΣΚ 1η αγωνιστική (2019/20) Ρεπορτάζ!

Related Posts

stavrosis Iisous
Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ…
kanalia kopsimo kladiwn plateia
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα Απομάκρυνση ξερών κλαδιών από…