7ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύλης

 

Πραγματοποιήθηκε το 7ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων Δήμου Πύλης στο Αθλητικό Κέντρο «GREEN –CAFE» στον  Άγιο Βησσαρίωνα.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ομάδα του Παλαιομοναστήρου

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Παρασκευή 1/6 και Σάββατο 2/6 στο Αθλητικό Κέντρο «GREEN-CAFE» στον Άγιο Βησσαρίωνα, οι «ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ –ΑΓΩΝΕΣ»  στο πλαίσιο του 7ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πύλης, που οργανώνει ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων κάθε χρόνο.

Θεσμός τείνουν να γίνουν οι «ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ-ΑΓΩΝΕΣ» στο τέλος κάθε Σχολικής Χρονιάς στο πλαίσιο της διάδοσης του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.

Σκοπός επίσης των Αγώνων είναι η διάδοση του Αθλητικού Πνεύματος και της ευγενούς Άμιλλας στα Σχολεία, με το σύνθημα μας «Χάσουμε κερδίσουμε εμείς θα το γλεντήσουμε».

Οι Αγώνες ήταν φέτος αφιερωμένες στα «ΠΑΙΔΙΑ-ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ».

Οι Μαθητικοί Αγώνες ξεκίνησαν την Παρασκευή 1 Ιουνίου το απόγευμα με σύντομο χαιρετισμό από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Τζιορτζιώτη ο οποίος καλωσόρισε τους Διευθυντές, τους δασκάλους, τους γονείς καθώς και τα μέλη της Οργανωτικής  Επιτροπής.

Εύχομαι καλό Μήνα, καλό καλοκαίρι, βλέπω χαρούμενα παιδιά, ακούω χαρούμενες φωνές.

Σαν Δημοτική Αρχή ότι καλό βρήκαμε το αγκαλιάσαμε και προσπαθούμε να το κάνουμε καλλίτερο.

Οι Μαθητικοί Αγώνες έχουν μοναδικό σκοπό την ευγενή άμιλλα και όχι την νίκη αυτό καθαυτό.

Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας.

Μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου μας Κων/νου Μαράβα και τις ευχές του για καλή επιτυχία.

Κηρύσσω την έναρξη των Αγώνων.

Αμέσως άρχισαν οι προημιτελικοί Αγώνες όπου συμμετείχαν οι Ομάδες της Πύλης, του Παλαιομοναστήρου, Πηγής, Πιαλείας-Φιλύρας, Φήκης, Γόμφων.

Στους Ημιτελικούς που έγιναν το Σάββατο 2/6 προκρίθηκαν οι ομάδες της Πύλης, Παλαιομοναστήρου, Φήκης, Πηγής.

Ενώ στον τελικό αναμετρήθηκαν οι Ομάδες του Παλαιομοναστήρου και Φήκης με τελική νικήτρια την  Ομάδα του Παλαιομοναστήρου που κατέκτησε το Κύπελλο.

Να σημειώσουμε ότι πριν από τον τελικό είχαμε φιλική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Πύλης και Μουζακίου.

Τις απονομές των Κυπέλων και Μεταλλίων έκαναν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αθανάσιος Κωστάκης και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Γεωργία Καραίσκου.

Αναμνηστικά δώρα πήραν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Αγώνες.Total
0
Shares