Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

500.000 ευρώ για Αγροτική Οδοποιία στον Δήμο Παλαμά

agrotikos dromos palamas

500.000 ευρώ για Αγροτική Οδοποιία στον Δήμο Παλαμά

Η τεχνική υπηρεσία του δήμου, ανταποκρινόμενη άμεσα στην πρόσκληση του ΥΠΑΑΤ, κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο στην Δράση 4.3.4: «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Π.Α.Α. 2014 – 2020) και ο Δήμος Παλαμά είναι ανάμεσα στους 194 Δήμους της χώρας, που θα χρηματοδοτηθούν για ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων.

Το έργο για τον Δήμο Παλαμά έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και αφορά σε βελτίωση αγροτικής οδοποιίας μήκους περίπου τεσσάρων χιλιομέτρων, που θα εξυπηρετεί κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Για την έγκριση της πράξης θα έπρεπε να υπάρχουν επικαιροποιημένη οριστική μελέτη και τεύχη δημοπράτησης, οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις, καθώς και στοιχεία τεκμηρίωσης εξασφάλισης γης. Η σχετική μελέτη θα έπρεπε να συμφωνεί με τις εγκεκριμένες ΟΜΟΕ και την εγκύκλιο 41/18-11- 2005 (α.π. ΔΜΕΟ/α/ο/2006) του ΥΠΕΧΩΔΕ.

500.000 ευρώ για Αγροτική Οδοποιία στον Δήμο Παλαμά

Όλα τα προγράμματα για αγροτική οδοποιία που προκηρύχτηκαν μέχρι σήμερα, ήταν τέσσερα και ο Δήμος Παλαμά κατέθεσε προτάσεις και έχει χρηματοδοτηθεί και για τα τέσσερα.

Αναλυτικά χρηματοδοτήθηκε:

  • 000.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Ενιαίο Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • 082.000 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος
  • 444.000 ευρώ από πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και τέλος
  • 000 ευρώ από το ΥΠΑΑΤ.

Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων προγραμμάτων σε όλο τον Δήμο Παλαμά θα ασφαλτοστρωθούν πάνω από 50 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων!

 
Total
0
Shares
Previous Article
Υποβολή νέων αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας - Τα δικαιολογητικά - Τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας μόνο για πλημμυροπαθείς

Υποβολή νέων αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας - Τα δικαιολογητικά

Next Article
Γιώργος Κωτσός: Μέσα φθινοπώρου αναμένεται το εξοικονομώ για επιχειρήσεις

Γιώργος Κωτσός: Μέσα φθινοπώρου αναμένεται το εξοικονομώ για επιχειρήσεις

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…