Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

44χρονος διέρρηξε με κατσαβίδι οικία 71χρονου και συνελήφθη

Καρδίτσα
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και απόπειρα σωματικής βλάβης
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το μεσημέρι στον Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε, με κατσαβίδι, οικία 71χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα. Τη στιγμή της αποχώρησής του έγινε αντιληπτός από τον 71χρονο, τον οποίο επιχείρησε να τραυματίσει με το κατσαβίδι, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του. Μέρος των κλοπιμαίων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το κατσαβίδι.

Καρδίτσα
Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία και αντίσταση
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο φέροντας πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία κατασχέθηκε, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Λάρισα
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι λίγο πριν είχε αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο 37χρονης ημεδαπής από δωμάτιο νοσοκομείου της πόλης.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από οικία 48χρονης ημεδαπής διάφορα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και της αποδόθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών δισκίων
Συνελήφθη, χθες (10-07-2015) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (59) ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κοκαΐνης
Συνελήφθη, σήμερα (11-07-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων
ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας




Total
0
Shares
Previous Article

Ιατρείο Θεοφάνη Τσιρογιάννη-Ειδικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής

Next Article

ΟΑΕΔ: Έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.417 θέσεις

Related Posts