Ολοκληρώθηκε το 2ο Θουκυδίδειο τουρνουά ποδοσφαίρου σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι

Ολοκληρώθηκε το 2ο Θουκυδίδειο τουρνουά ποδοσφαίρου σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι

 

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 1/7/2019 με απόλυτη επιτυχία το 2ο Θουκυδίδειο τουρνουά ποδοσφαίρου σε Μουζάκι και Μαυρομμάτι

Τέλος αγωνιστικής περιόδου για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών της Α.Ε. Μουζακίου, μιας περιόδου που για φέτος σηματοδότησε την αρχή για «μεγάλα πράγματα» στο χώρο του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Μια εβδομάδα γεμάτη αναμετρήσεις (από τις 24/6 έως και 30/6) με φιλοξενούμενες ακαδημίες από διάφορα μέρη της χώρας γέμισε το Δημοτικό Στάδιο Μουζακίου και το γήπεδο του Μαυρομματίου με φίλαθλο κοινό.

Οι παίχτες όλων των κατηγοριών Κ-8, Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16 ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του εξόχως οργανωμένου και απόλυτα επιτυχημένου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια 2ου Θουκυδίδειου τουρνουά που όπως έχω ήδη πει, τείνει να γίνει θεσμός.

Όμορφες αναμετρήσεις, χαμόγελα και περηφάνεια από τους ποδοσφαιριστές και ένα αρκετά υψηλό επίπεδο επιδόσεων παρόλο το νεαρόν της ηλικίας τους. Έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους νίκησαν και νικήθηκαν αλλά το σημαντικότερο όλων το κατ’ ευχαριστήθηκαν και με την τεχνική τους αλλά και  το ήθος τους ανέδειξαν το ποδόσφαιρο σε πολιτισμικό status!

Οι αποστολές έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση του τουρνουά, τους αγωνιστικούς χώρους, την φιλοξενία, και φυσικά από την πανέμορφη περιοχή μας. Τοπία ζωγραφιές, καθαρό οξυγόνο και την αυτοκρατορία του ΠΡΑΣΙΝΟΥ!

Οι παράγοντες της ΑΕΜ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους έλαβαν μέρος στο τουρνουά, προπονητές, παίχτες, γονείς, φιλοθεάμον κοινό αλλά την ΕΠΣ Καρδίτσας καθώς και το Δήμο Μουζακίου για την στήριξή τους αν και το απλό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» είναι λίγο για να εκφράσει το βαθμό ικανοποίησης που πήραν από όλη αυτή την εμπειρία. Αρκετές μάλιστα αποστολές εξέφρασαν τη διακαή τους επιθυμία να συμμετάσχουν και του χρόνου στο …3ο πλέον Θουκυδίδειο τουρνουά καλοκαιρινού ποδοσφαίρου.

Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε τα δικά μας συγχαρητήρια για την άριστη διεξαγωγή, ευελπιστούμε να είναι ακόμα καλύτερο του χρόνου και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους!

Κρίκου Ιωάννα


Total
0
Shares
Previous Article

MOUZAKI XC ParaRace 2019 – Αγώνας Κυπέλου FAI cat2

Next Article
Με μεγάλη επιτυχία και φέτος το πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων στο Λαγκάδι Ανθηρού

Με μεγάλη επιτυχία και φέτος το πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων στο Λαγκάδι Ανθηρού

Total
0
Share