Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φροντιστήριο αγγλικής γλώσσας Μαρία Λάσκου στο Μουζάκι

laskou frontistirio mouzaki

Το φροντιστήριο αγγλικής γλώσσας της Μαρίας Λάσκου στο Μουζάκι ανήκει στην κατηγορία των επιχειρήσεων που είναι «ανοιχτή» στις αλλαγές.Όπερ και  σημαίνει πως η κ. Λάσκου είναι πιο ανοιχτή σε νέες ιδέες, υιοθέτησε  πιο εύκολα τις αλλαγές και δε δίστασε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της επιχειρηματικότητας, όταν και όποτε η συγκυρία το απαίτησε. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και δεν θα σας  κρύψω πως  με τις παρεμβάσεις που έκανε στο χώρο της και γενικότερα στο ύφος του φροντιστηρίου, έμεινα κατάπληκτη.

Η Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου αγγλικών του πανεπιστημίου Αθηνών με δεκαετή εμπειρία στο χώρο της διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας. Πήρε τη σκυτάλη από τη μητέρα της κ. Έφη Παπαδοπούλου που μετρά περί τα 35 έτη στο χώρο της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας με  μάλιστα καταγράφει τεράστια ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών της.

Το φροντιστήριο λοιπόν της κ. Λάσκου ανακαινίστηκε ριζικά. Περιποιημένο, φωτεινό, ευρύχωρο και με προσθήκη διαδραστικού πίνακα για καλύτερα αποτελέσματα στην εκμάθηση των αγγλικών, φαίνεται με την πρώτη πως φτιάχτηκε με πολύ αγάπη, μεράκι και σεβασμό προς τους μαθητές.

‘Αξια συνεχιστής της Έφης Παπαδοπούλου (που κατ’εμέ αυτό που την έκανε να ξεχωρίζει είναι η άριστη σχέση  και η μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά της όπως τα αποκαλούσε, το χιούμορ της και το υπέροχο ζεστό χαμόγελό της) η κ.Λάσκου έρχεται με αέρα ανανέωσης να συνεχίσει το άρτιο διδακτικό έργο της μητέρας της.

Σας μιλώ εκ πείρας μιας και δικοί μου άνθρωποι στα χέρια των δύο αυτών κυριών ( μάνας και κόρης) κατάφεραν να αποκτήσουν άριστες γνώσεις στην αγγλική γλώσσα να ομιλούν με άνεσην την αγγλικήν και φυσικά να πάρουν στα χέρια τους και το κατάλληλο πτυχίο που να το πιστοποιεί.

Καινούργιο φροντιστήριο και καινούργια δασκάλα…Στο εγγύς μέλλον προβλέπω ακόμη περισσότερες επιτυχίες για τους σπουδαστές της κ. Λάσκου …έχει άλλωστε όλο τα εχέγγυα να το πετύχει αυτό συνεχίζοντας επάξια της άψογη δουλειά της μητέρας της.

Ιωάννα Κρίκου

frontistirio Laskou 8

 

frontistirio Laskou 7frontistirio Laskou

 




Total
0
Shares
Previous Article
aem diarkeias1

A.E ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ εισιτήρια Διαρκείας

Next Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων

Related Posts

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου Με επιτυχία…
lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…