Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Φάνης Στάθης: Ο Αποστόλης Γκουρμπαλιώτης και το Αγναντερό, στέλνουν το μήνυμα της νίκης!

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα του Αποστόλη Γκουρμπαλιώτη! Ένας άνθρωπος με όρεξη για προσφορά, νέος, με φρέσκες ιδέες και όραμα για τον τόπο του. Το ψηφοδέλτιο του Αγναντερού είναι ανανεωμένο κατά πολύ και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό! Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση, να αναλάβουν την ευθύνη της διακυβέρνησης του Δήμου μας.

Στέλνουμε παντού το μήνυμα πως η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι προνόμιο των λίγων, αλλά πεδίο δράσης όλων… Σχεδιάζουμε το μέλλον με τους ικανότερους!

Απόστολε καλή επιτυχία!» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

fanis Apostolos Kourmpaliotis

Αγαπητοί φίλοι.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για τη συμμετοχή μου στις Δημοτικές εκλογές για το Δήμο Μουζακίου με το συνδυασμό Νέα Πορεία με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Φάνη Στάθη. Τον κ. Στάθη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια. Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο με εντιμότητα, αξιοπρέπεια, ήθος και αυτοπεποίθηση. Γνωρίζει σε βάθος τα θέματα του Δήμου Μουζακίου και οι απόψεις του για την διαχείρισή τους με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο.

  Ο τόπος μας είναι μοναδικός, πανέμορφος, με πλούσια ιστορία και παράδοση. Οι άνθρωποι του ξεχωριστοί, ικανότατοι, αξιόλογοι, στενά δεμένοι με τις ρίζες τους.

  Ζούμε σε μια εποχή με δύσκολες συγκυρίες και πολλά προβλήματα για λόγους και αιτίες που πολλές φορές ξεπερνούν τη βούλησή μας. Εντούτοις πρέπει να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα ψύχραιμα, αποφασιστικά, και με βάση τη λογική.

  Η τοπική αυτοδιοίκηση καλείται και δύναται να δώσει λύσεις σε πολλά από τα υπάρχοντα προβλήματα. Μπορεί να κάνει την καθημερινότητα των ανθρώπων απλούστερη, ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Απαιτείται όμως σωστή προτεραιότητα, κατάλληλη συγκυρία, συντονισμός, χρησιμοποίηση των υπαρχόντων οικονομικών δυνατοτήτων και αξιοποίηση των διαθέσιμων υποδομών.

  Η επιλογή των αιρετών της Δημοτικής αρχής πρέπει να γίνει με βάση την αξία, τις γνώσεις, τις ιδέες και το παρελθόν των υποψηφίων. Ευτυχώς, ένα χαρακτηριστικό του τόπου μας είναι το γεγονός ότι ο ένας γνωρίζει τον άλλον ή ο ένας μπορεί να μάθει για τον άλλον. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η επιδίωξη ατομικών συμφερόντων μπορεί να μας εξυπηρετεί πρόσκαιρα αλλά μετά βλάπτει τα παιδιά μας, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε.

  Με κριτήριο τα παραπάνω ζητώ την ψήφο σας, τη στήριξή σας και τις προτάσεις σας σε μια προσπάθεια για να κάνουμε πιο ανθρώπινο τον τόπο που αγαπάμε».


Σύντομο βιογραφικό του κ. Γκουρμπαλιώτη Απόστολου:

Apostolos Kourmpaliotis

Γκουρμπαλιώτης Απόστολος

Αξιωματικός ε.α.

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του υποψηφίου Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Δ. Στάθη.

  • Γεννήθηκε στο Αγναντερό Καρδίτσας.
  • Φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
  • Υπηρέτησε στο Στρατό Ξηράς επί 26 χρόνια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Συνταγματάρχη.
  • Γνωρίζει δυο (2) ξένες γλώσσες.

Είναι παντρεμένος, έχει δυο (2) παιδιά και κατοικεί μόνιμα στο Αγναντερό του Δήμου Μουζακίου.


Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία»




Total
0
Shares
Previous Article

Η Μπαρτσελόνα στα Τρίκαλα για πρόσφυγες και Ελληνες

Next Article
adeia odhghshs

Οδηγίες για την ανανέωση άδειας οδήγησης για οδηγούς άνω των 74 ετών

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike