Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Τρεις συλλήψεις σε Λάρισα, Τύρναβο και Βόλο για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Λάρισα
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από εμπορικό κατάστημα

Συνελήφθη, χθες (13-05-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από εμπορικό κατάστημα 42χρονου ημεδαπού ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (540) ευρώ, καθώς και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες (13-05-2016) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι, προχθές (12-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε κατάστημα ειδών ένδυσης 31χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί μαζί με άγνωστο συνεργό του να διαρρήξει παρόμοιο κατάστημα, ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού.

Μαγνησία
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από οικία

Συνελήφθη χθες (13-05-2016) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία 43χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.




Total
0
Shares
Previous Article

"Θέλουμε ίδια αντιμετώπιση για τα παιδιά της Ρεντίνας"

Next Article

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και μία σύλληψη για ακατέργαστο καπνό

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…