Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Το νερό Θεόνη συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, έχοντας παρουσία σε 26 σουπερμάρκετ της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Θεσσαλία, Λαμία και Πάτρα.

Σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία του στην ελληνική αγορά, το νερό  Θεόνη έρχεται κοντά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ στηνοροσειρά των Αγράφων. Η μοναδική του γεύση και σύνθεση οφείλεται στο γεγονός ότι εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα, από την οποία αναβλύζει, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στη φυσική του γεύση.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr, S: www.theoni-water.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτή λήξης για τα τμήματα των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων "Γ.Πασιαλής"

Next Article

ΚΑΕ Τρίκαλα: Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18

Related Posts