Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεργασία Δ. Τρικκαίων – Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε)

enosi sintaktwn Papastergiou

 Την αρχή συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Τρικκαίων και την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), σηματοδότησε η συνάντηση των δύο πλευρών στα Τρίκαλα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών. Με την ιδιότητα και του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας, ο κ. Παπαστεργίου συζήτησε θέματα σε σχέση με το δημοσιογραφικό επάγγελμα και την κατοχύρωσή του στους ΟΤΑ, όπως τέθηκαν από τον πρόεδρο της Ενωσης κ. Δημήτρη Χορταργιά.

Τονίστηκε ο σεβασμός στους ισχύοντες νόμους, αλλά και πρόσθετες βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν προς όφελος και των δύο πλευρών, με γνώμονα την ουσιαστικότερη ενημέρωση των πολιτών.

 Η συνεργασία επεκτάθηκε στη διοργάνωση ημερίδας με το γραφείο της ΕΕ Στην Ελλάδα την ερχόμενη άνοιξη σε ζητήματα ενημέρωσης και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, υπό το πρίσμα και στο φόντο των ψευδών ειδήσεων (fake news). Τέλος, η αρχή της συνεργασίας επισφραγίστηκε και από συζήτηση σε θέματα ψηφιακών δεδομένων, κυρίως σε επίπεδο ενημέρωσης των πολιτών, είτε από τους ΟΤΑ είτε από τα ΜΜΕ. Για τον λόγο αυτόν, μετά τη συνάντηση, έγινε ενημέρωση – παρουσίαση πτυχών του control room του Smart Trikala, από τον δημοσιογράφο, ειδικό σύμβουλο του Δ. Τρικκαίων κ. Θανάση Μιχαλάκη.

 Στη συνάντηση, από την πλευρά της Ενωσης Συντακτών, συμμετείχαν ακόμη, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Πέτρου, ο γενικός γραμματέας κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο έφορος κ. Γιώργος Τσιγκλιφύσης, ο ταμίας κ. Κώστας Γκιάστας και το μέλος κ. Φώτης Καραγιάννης, ενώ για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζε ο κ. Γιώργος Μπανάτσας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων




Total
0
Shares
Previous Article
pareifereia ilektiko aftokinito slide

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παρέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
kede sinedriasi ektakti Trikala slide

Έκτακτο συνέδριο των Δημάρχων για σημαντικά ζητήματα στην Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία