Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνελήφθη στην Καρδίτσα 34χρονος για διάρρηξη δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε δύο σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας ημεδαπών, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά ένα ράδιο-CD και δύο ηχεία.

Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνελήφθη ημεδαπός στην Καλαμπάκα, κατηγορούμενος για κατοχή κάνναβης
Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το μεσημέρι στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή κάνναβης. Ειδικότερα, κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 41χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (205) γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας βουπρενορφίνης
Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα βουπρενορφίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων
Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας (4) εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 59χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης των Αλβανικών Αρχών, για συνδρομή σε παράνομη διέλευση συνόρων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη χθες (20-01-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 41χρονης ημεδαπής και αποπειράθηκε να αφαιρέσει το ράδιο-CD του, έγινε όμως αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι.




Total
0
Shares
Previous Article

Στις 12 Μαρτίου ο 10ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου

Next Article

Παρουσίαση του βιβλίου «Από το χοροστάσι στην πίστα» την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

Related Posts