Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέματα Ημερήσιας διάταξης

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 21η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ» (Α.Μ.: 10/2013). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» (Α.Μ.: 9/2016). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «ΟΔΟΠΟΙΪΑ ΚΕΡΑΣΙΑΣ» (Α.Μ.: 4/2016). (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης για την παράδοση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Παιδικής Χαράς Νεοχωρίου». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση παράτασης εκτέλεσης του έργου «Κατεπείγουσα αποκατάσταση υδρομάστευσης Πεζούλας». (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση των συμβάσεων για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης έτους 2016. (Εισηγητής: Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος )
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών 2017» (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για εκμίσθωση εγκαταστάσεων Χιονοδρομικού Κέντρου Αγράφων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγητής: Γώγουλος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τοποθέτηση φωτιστικών. (Εισηγητής: Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή αιρετών του Δήμου στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Θεσσαλονίκη. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ονοματοδοσία οδού στην Τ.Κ. Μεσενικόλα. (Εισηγητής: Μπουραζάς Πέτρος, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανάκληση της 218/2016 απόφασης του Δ.Σ. (Εισηγητής: Πρόεδρος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάρτιση και ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2017. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Στεργιόπουλος


Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67, 69, 266 και 267 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 21η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα οικ. έτους 2017. (Εισηγητής: Δήμαρχος)

    Ο Πρόεδρος

    Θωμάς Στεργιόπουλος




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Πανθεσσαλικός διαγωνισμός ομορφιάς 2016 στο Mouzaki Palace

Next Article

Μνημόσυνο στη μνήμη των 20 αδικοχαμένων στη Λίμνη Πλαστήρα στις 5-12-1959

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…