Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Dimarxeio Plastira mouzakinews 860

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 καθώς και του άρθρου 65 παρ.5 του Ν.3852/2010,  όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 και ισχύει, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 16η Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χαρακτηρισμό των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως επείγοντα ή μη κατά την έννοια του άρθρου 65 παρ.5 του Ν.3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 και ισχύει. (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση έκθεσης Β’ τριμήνου (Απριλίου – Ιουνίου) έλεγχου υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση/συμπλήρωση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2019. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Οδοποιία Μπελοκομίτη». (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα». (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑΣ». (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου-Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Αντιμετώπιση κατολισθητικών φαινομένων στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα». (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με 2η τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 4333/13-11-1997 (ΦΕΚ 1086/Β΄/5-12-1997) συστατικής πράξης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Ύδρευσης Καταφυγίου- Λαμπερού». (Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την οργάνωση/συνδιοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στο Δήμο. (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της δαπάνης και απόδοση πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Δρομέων Καρδίτσας του αγώνα δρόμου «1ου GALACTIKO LAKESIDE RUN ORIGINAL». (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών. (Εισηγητής: κος Κελεπούρης Βασίλειος, Αντιδήμαρχος)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρήστου Όλγα




Total
0
Shares
Previous Article
Arkas eksousia slide

«Οι εραστές της εξουσίας»

Next Article
Kostas Tsiaras ipourgos

Τις ευχές των συμπολιτών του θα δεχθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…