Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρας

dimos plastira1

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/τ.Α΄/11-3-2020) και την με αριθμό 163 (αρ.πρωτ. 33282/29-05-2020) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας καλούμε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 13η Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00.

Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συναίνεση ή μη στη διέλευση από τα όρια του Δήμου του υδρευτικού δικτύου στο πλαίσιο του έργου  «ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΤΑ ΛΙΜΝΗΣ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ» (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά έργων του Δήμου από το Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I” στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήσεις δημοτών. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς




Total
0
Shares
Previous Article
thessalia kardia mas

Πρόταση για την έκδοση ψηφίσματος από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Next Article
narkotika larisa

Συνελήφθησαν ακόμη πέντε άτομα για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στη Θεσσαλία

Related Posts

mAigov elliniki dimokratia
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες Action Bot αποκτά το mAigov

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Ψηφιακός Βοηθός αναβαθμίζει την αλληλεπίδραση των πολιτών με το Kράτος
dei programmata
Διαβάστε περισσότερα

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ 

Νέα αγροτικά προϊόντα «ΓΑΙΑ» από τη ΔΕΗ  Αποκλειστικά για πελάτες με αγροτική ιδιότητα Συνολική διάρκεια 10 χρόνια Σταθερή…