Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βαρελά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας πραγματοποίησε συνάντηση στις 29/6/16 με τον νέο Διοικητή του  Γενικού Νοσοκομείο Καρδίτσας κ. Βάϊο Βαρελά.

Σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν, αφενός μεν να τον συγχαρούν για τα νέα του καθήκοντα και αφετέρου να  συζητήσουν διεξοδικά τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση όπου τονίστηκαν οι τραγικές ελλείψεις στελεχιακού δυναμικού, ιδιαίτερα νέου και η αναγκαιότητα πρόσληψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού ειδικά σε τμήματα τα οποία υπολειτουργούν, (Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Μαιευτική Κλινική, Οφθαλμολογική Κλινική, Ψυχιατρική Κλινική ) και η επιτακτική ανάγκη λειτουργίας του αξονικού τομογράφου επί 24ώρου βάσεως. Επίσης επισημάνθηκε ότι οι επικουρικοί γιατροί ναι μεν βοηθούν προσωρινά τη λειτουργία των κλινικών, αλλά δεν λύνουν  το πρόβλημα.

Η κοινωνία βρίσκεται σε δεινή θέση. Οι Έλληνες ιατροί καταβάλουν καθημερινά φιλότιμες προσπάθειες για να στηρίξουν με κάθε τρόπο τους δοκιμαζόμενους πολίτες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της διοίκησης του Νοσοκομείου μας για την περαιτέρω  ενίσχυση των δομών υγείας και ευελπιστεί στην γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εκδρομή διοργανώνει η ενορία της Πύλης

Next Article

Σημαντική η κοινωνική δράση του Δήμου Καρδίτσας τον Ιούνιο       

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…