Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση αποφοίτων του ’73 πρακτικού και κλασσικού Γυμνασίου Μουζακίου

Όσο περνάνε τα χρόνια, η νοσταλγία για τους παλιούς μας φίλους και συμμαθητές όλο και μεγαλώνει.

Έτσι έπεσε η ιδέα να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να ξαναβρεθούμε στα σκαλοπάτια των συνημμένων φωτογραφιών, που το 1973 ανεβαίναμε κάθε πρωί σαν μαθητές και μαθήτριες του εξαταξίου Γυμνασίου Μουζακίου γεμάτοι όνειρα για τη ζωή.

Η παρέα από τους Δημήτρη Νάκο, Ηλία Μπάλα, Γρηγόρη Γκέκα, Θόδωρο Τρυφέρη και Βασίλη Αγγέλη, αποφάσισαν ότι ήλθε η ώρα, η ιδέα να γίνει πραγματικότητα, πιστεύοντας ότι αυτό θα είναι και προσδοκία όλων των συμμαθητών μας. Έτσι στην τελευταία συνάντηση των τριών στη Θεσσαλονίκη (Γρηγόρη, Ηλία και Δημήτρη), ορίστηκε ημέρα συνάντησης η 13η Αυγούστου 2016 ώρα 8 το βράδυ.

Σημείο συνάντησης η αυλή του Σχολείου. Με την κρυφή ελπίδα στη συνάντηση αυτή να μπορέσουμε να συναντήσουμε και τους καθηγητές μας, για τους οποίους τρέφουμε ακόμη αγάπη και σεβασμό.

Θερμή παράκληση προς τους παραλήπτες του μηνύματος, να ενημερώσουν όσους μπορούν, συμμαθητές και καθηγητές, για την καλύτερη επιτυχία της συνάντησης. Η πρόσκληση είναι για όλους τους απόφοιτους της χρονιάς του ’73, πρακτικό και κλασικό τμήμα!!

Καλή αντάμωση!!!

Παράκληση όποιος μπορεί να βοηθηθεί, να βρεθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε να το κάνει και να μας ενημερώσει στα τηλέφωνα:

Μπάλλας Ηλίας 6942980811
Δημήτρης Νάκος 6977228370
Γρηγόρης Γκέκας 6973351046
Βασίλης Αγγέλης 6932254882
Θοδωρής Τρυφέρης 6982522205

synantisi_apofoitwn_mouzakiou_1973


http://www.drakotrypa.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Έως αύριο 19/7 οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Next Article

Με δύο νίκες ολοκλήρωσε το Βαλκανικό πρωτάθλημα Βόλεϋ η Εθνική Πανκορασίδων

Related Posts

dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…