Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συγχαρητήρια επιστολή στο ΕΒΕ Καρδίτσας απέστειλε η Βουλευτής κ. Χρυσούλα Κατσαβριά

..με αφορμή  την επιτυχή διοργάνωση της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας

Η Βουλευτής κ. Χρυσούλα Κατσαβριά απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο ΕΒΕ Καρδίτσας με αφορμή  την επιτυχή διοργάνωση της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνατε να με προσκαλέσετε στα εγκαίνια της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας καθώς και για την ξενάγηση στα περίπτερα των εκθετών.

Οφείλω να σημειώσω ότι έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης του Νομού μας. Θέλω γι’ αυτό να συγχαρώ όλους τους συντελεστές:  το προσωπικό, τα μέλη του Δ.Σ.  και τον Πρόεδρό του του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Ηλία Αντωνίου, που ανέδειξαν τις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες του Νομού μας.

Η επιχειρηματικότητα, δηλαδή εκείνη η υγιής οικονομική δραστηριότητα η οποία σέβεται κανόνες, σέβεται το περιβάλλον, δημιουργεί νέες θέσεις απασχόλησης και ενστερνίζεται τη δίκαιη η katsavriaκατανομή των βαρών αλλά και τη δίκαιη  διανομή του εισοδήματος, είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Η επιχειρηματικότητα, όχι απλά δεν είναι αντίπαλός μας αλλά αντίθετα είναι σύμμαχός μας για μια νέα ελπιδοφόρα οικονομική και κοινωνική προοπτική για την πατρίδα μας.

Εύχομαι οι επόμενες εκθέσεις να αντανακλούν πλέον, όχι μόνο την προσπάθεια επιβίωσης αλλά το νέο τοπίο ανάπτυξης η οποία, έχω τη βαθιά πεποίθηση, θα είναι ορατή από τα μέσα του επόμενου έτους.

Επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνησή μας κι εγώ προσωπικά είμαστε στο πλευρό όλων εκείνων που μοχθούν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν ενας 66χρονος και 32χρονος στην Καρδίτσα, για απάτη, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Next Article

Α.Σ. Καρδίτσας - Γ.Σ. Σιάτιστας την Τετάρτη (7 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…