Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σπίτι στην κοινότητα Αργιθέας ( Κνίσοβο) θαμμένο από Ιανό

spiti thameno Knisovo

Φωτογραφία με τη συνδρομή του καλού Κοινοτάρχη του χωριού Αργιθέας.

Θαμμένο το σπίτι. Ολική η καταστροφή….

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Κυβέρνηση ,ο Δήμος οφείλουν να συνδράμουν τάχιστα, χωρίς ατέρμονες γραφειοκρατικές διαδικασίες….

Η Εκτελεστική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας ,να αποτυπώσει όλες τις ζημιές σε εικόνα ,να δημιουργήσει φακέλους ,να ενημερώσει Πολιτεία και Αργιθεάτες.

Σπίτι σπίτι, χωριό χωριό με κάθε μέσο.

Στο βομβαρδισμένο Βλάσι,όπου έπεσε και τοπική γέφυρα ,να κληθεί ο Στρατός για προσωρινή λύση.Ηδη στη γέφυρα Μπαλάνου το Μηχανικό Στρατού κάνει παρέμβαση.

Η βελτίωση βατότητας στον Αυχένα Τυμπάνου έως Άγιο Νικόλαο Βλασίου , άμεσα να ξεκινήσει.Να ζητηθεί η συνδρομή των εταιρειών Αιολικών που δραστηριοποιούνται στην κορυφή Τυμπάνου.

Μια πρόταση του Πατριώτη αιρετού Πάνου Ζιώγα ,από το 2017-18,δεν εισακούστηκε δυστυχώς….ώρα να υλοποιηθεί, Μόνη διέξοδος των χωριών Ανατολικής προς Δυτική Αργιθεα και Μουζάκι- Καρδίτσα.

Να σημειώσουμε και την τάχιστη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ,την επίσκεψη υψηλού κλιμακίου στην πληγείσα περιοχή ( Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης,Κ.Ζαχαριαδης και ο Βραγκιανίτης Κώστας Θ.Αγόρης ( υποψήφιος βουλευτής εκλογές 2019).

Ας δυναμώσουμε αγώνα με Πατριωτική Ενότητα, γιατί ο ανταγωνισμός και οι ανάγκες πολλές!….

Δημήτρης Παπακώστας




Total
0
Shares
Previous Article
mouzaki katastrofi

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ: Έκκληση βοήθειας σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και φαρμάκων

Next Article
karpoxori zimies2

Δήμος Σοφάδων:  Καταγραφές ζημιών - ΕΛΓΑ

Related Posts

dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…
Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…