Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σήμερα οι Τελικοί του 2ου Πασχαλινού Κυπέλλου Αγάπης στο Μουζάκι

 

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 οι ημιτελικοί του 2ου Πασχαλινού Κυπέλλου Αγάπης στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου με τη συμμετοχή των ομάδων βόλεϊ Μουζακίου, IPA Καρδίτσας, Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας και Εκπαιδευτικών Καρδίτσας και με τη στήριξη του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Οι αγώνες γίνονται με σκοπό να ενισχυθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη και γι’ αυτό αντί εισητηρίου κατά τη διάρκεια των αγώνων συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρούχα.

Στους ημιτελικούς της Παρασκευής έγιναν τα παιχνίδια Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας – Εκπαιδευτικοί Καρδίτσας (0-3) και Γ.Σ. Μουζακίου – IPA Καρδίτσας (3-1). Έτσι σήμερα στον μικρό τελικό (7:30) θα αγωνιστούν η Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας με την IPA Καρδίτσας και στον μεγάλο τελικό (9:00) ο Γ.Σ. Μουζακίου με την ομάδα των Εκπαιδευτικών Καρδίτσας.

Τα αποτελέσματα των αγώνων περνούν σε δεύτερη μοίρα αφού ο κύριος σκοπός των αγώνων είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες τα χρειάζονται περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ο Γ.Σ. Μουζακίου και η IPA Καρδίτσας σαν διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν την Παρασκευή στους ημιτελικούς και σας προσκαλούν και σήμερα να δώσετε το παρόν στο 2ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης.




Total
0
Shares
Previous Article

Βόλεϊ: ΓΣ Μουζακίου vs Φιλαθλητικός Τρικάλων σήμερα στις 6μμ

Next Article

Το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ είναι γεγονός

Related Posts