Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29η Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018 (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”, στον Άξονα Προτεραιότητας :«Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων», με τίτλο: «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης» (Πρόσκληση ΙΙ). (Εισηγητής: Εισηγήτρια: κα Χρήστου Όλγα, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ» (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου-Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την Πράξη: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 5.360,00 € της Β’ κατανομής έτους 2018 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Δημοτική Σύμβουλος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση δαπανών για προσαυξήσεις φόρων (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διοργάνωση εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της υπηρεσίας «Μηχανογραφική επεξεργασία δεδομένων» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της 235/2017 απόφασης του Δ.Σ. με θέμα την  επιλογή πιστωτικού ιδρύματος για άνοιγμα/διατήρηση λογαριασμών του Δήμου. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επεκτάσεις-μετατοπίσεις δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση θεώρησης αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου. (Εισηγητής: κος Αργύρης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Ζέρβα Χαράλαμπου του Αποστόλου για μείωση μισθώματος του ακινήτου «Αναψυκτήριο» στην Πλαζ Λαμπερού. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Χαραλαμπίδη Δημήτριου για μείωση μισθώματος του ακινήτου (κατάστημα) στη θέση “Αλώνω” στην Τ.Κ. Πεζούλας. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Νικολάου Σωτήριου για παράταση ωραρίου μουσικής. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρήστου Όλγα




Total
0
Shares
Previous Article

Φιλανθρωπική δράση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Next Article

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδας Γόμφων

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…