Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παιχνίδια-«φωτιά» στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΚ 2018-19! (όλο το πρόγραμμα)

.

Ενδιαφέρουσες «μονομαχίες» ανέδειξε η κληρωτίδα στις 23/8 στην Α1 ΕΠΣΚ, σε μία κατηγορία που φέτος αναμένεται να έχει και φέτος λεπτές ισορροπίες ανάμεσα σε 16 «μονομάχους» και τις 30 «στροφές».

Αρκετές, φέτος οι νέες ομάδες στην κατηγορία, αφού ο Διαγόρας Αμπελικού δε δήλωσε συμμετοχή, ενώ ο ΑΟ Κρανέας αναπλήρωσε τη θέση της Δόξας Μάρκου στην Α’ κατηγορία. Από τη Β’ Ερασιτεχνική προβιβάστηκαν ως πρωταθλητές του 1ου και 2ου Ομίλου αντίστοιχα οι Αστέρας Δασοχωρίου και Ήφαιστος, ενώ από τα πλέι-οφ το εισιτήριο της ανόδου πήραν στον 1ο Όμιλο ο ΑΣ Αναγέννηση και στον 2ο η Αργεντινή Καρδίτσας. Τα κενά συμπληρώνουν οι ομάδες που κατέκτησαν τη 2η θέσητων πλέι-οφ σε 1ο και 2ο Όμιλο που είναι ο Άρης Φίλιας και ο Αίας Μαραθέας.

Παράλληλα, η δήλωση συμμετοχής του ΑΣ Αναγέννηση στη Γ’ Εθνική (αφού πλέον δεν είναι ΠΑΕ και επομένως υπάρχει ίδιο ΑΦΜ) σηματοδοτεί στη δημιουργία κενού στην Α1 και έτσι τη θέση της Αναγέννησης παίρνει κανονικά ο Αετός Καλλιφωνίου που τερμάτισε 3ος στα πλέι-οφ της Β1 ΕΠΣΚ. Τέλος, με την αύξηση των ομάδων από 14 σε 16, προκύπτουν δύο ακόμη εισιτήρια ανόδου τα οποία κερδίζουν ο ΑΟ Νέου Μοναστηρίου και η Θύελλα Ριζοβουνίου που τερμάτισαν στην αμέσως επόμενη θέση των πλέι-οφ σε 1ο και 2ο Όμιλο αντίστοιχα. Όμως, Ο ΑΟ Νέου Μοναστηρίου με έγγραφη δήλωσή του στη διοργανώτρια αρχή δήλωσε πως δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην Α1 κατηγορία και η Θύελλα φέτος δε δήλωσε συμμετοχή στις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ. Επομένως, το εισιτήριο της ανόδου πηγαίνει στον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου.

Όσον αφορά τον υποβιβασμό, στη Β’ υποβιβάζεται απευθείας η τελευταία ομάδα του ομίλου, ενώ από τις θέσεις 12-15 υπάρχουν play out, με τις δύο τελευταίες να υποβιβάζονται επίσης.

Εδώ να αναφέρουμε ότι κατόπιν αιτήματος  Νέα Νίκη Καμινάδων και Αργεντινή έλαβαν κλειδάριθμο λόγω κοινής έδρας, όπως επίσης Μαυραϊκή και Ηρακλής Σοφάδων ώστε να μην αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική εντός έδρας.

Η σέντρα ορίστηκε για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 16η

Προδρομιακός – ΑΟ Φύλλου
ΑΕ Μουζακίου – Αργεντινή Καρδίτσας
Μαυραϊκή – Ελπίδα Αγ. Γεωργίου
Αετός Καλλιφωνίου – Θεσσαλικός Ματαράγκας
Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου – Αίας Μαραθέας
Άρης Φίλιας – Αστέρας Δασοχωρίου
Άρης Καρδίτσας – Ήφαιστος
Αετός Αγ. Θεοδώρου – ΑΕ Καρποχωρίου


A1 EPSK programma 2018 19




Total
0
Shares
Previous Article

Επίδομα παιδιού Α21: Πότε πληρώνεται η δ΄ δόση για το οικογενειακό επίδομα

Next Article

Όλο το πρόγραμμα της Β1 και Β2 ΕΠΣΚ 2018-19!

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike