Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Το νερό Θεόνη και ομάδες εθελοντών «καθάρισαν» την Καρδίτσα

Το νερό Θεόνη και ομάδες εθελοντών «καθάρισαν» την Καρδίτσα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Μια σημαντική πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ανέλαβε το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, διοργανώνοντας την Πέμπτη 8 Ιουνίου, μία Δράση Καθαρισμού κεντρικών σημείων της Καρδίτσας.

Ομάδες εθελοντών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας, καθάρισαν κεντρικά σημεία της Καρδίτσας από σκουπίδια σε μία συμβολική κίνηση επαγρύπνησης του κοινού και των φορέων για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τα αυξανόμενα  απορρίμματα. Σχετικά με την πρωτοβουλία η Διοίκηση του Θεόνη δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ολοκλήρωση της Δράσης Καθαρισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης της Καρδίτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Το νερό Θεόνη είναι βαθιά ευαισθητοποιημένο σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε πάντοτε να προωθούμε ενέργειες που αποσκοπούν στην περεταίρω ενημέρωση του κοινού για τα ζητήματα του πλανήτη αλλά κυρίως στην αφύπνιση και ενεργή συμμέτοχή του σε αυτήν την προσπάθεια.

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καρδίτσας για την άμεση ανταπόκρισή στο κάλεσμα του νερού Θεόνη και την άψογη συνεργασία ώστε να υλοποιηθεί αυτή η δράση, ενώ θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες εθελοντών της Καρδίτσας, καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική!»


Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: annie@theoniwater.gr

Pagkosmia Hmera perivallontos theoni 2

Pagkosmia Hmera perivallontos theoni 4

Pagkosmia Hmera perivallontos theoni 5

Pagkosmia Hmera perivallontos theoni 6




Total
0
Shares
Previous Article

Αύριο η εκδήλωση του ΤΕΕ «Νέοι τρόποι χρηματοδότησης Δημοσίων Έργων»

Next Article

Ο θεσμός του εξωδικαστικού συμβιβασμού

Related Posts