Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας παρευρέθηκε στο Πετροχώρι

Στην εορτή της Μνήμης το Γενέσιον της Θεοτόκου

Ο δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους, κ. Αθανάσιο Κωστάκη, κ. Σωτήριο Αγγέλη τον κ. Νίκο Τόλια, παραβρέθηκαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Μνήμης το Γεν’εσιον της Θεοτόκου στο Πετροχώρι, την Τρίτη το πρωί στο Πετροχώρι.

Εκεί παρακολούθησαν την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό το Γενέσιον της Θεοτόκου που τέλεσε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Δημήτριος Νάτσικας, συνεπικουρούμενος από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Νικόλαο Κολότσιο, παρουσία αρκετών πιστών, την πρόεδρο της Τ.Κ. Πετροχωρίου κ. Χριστίνα Οικονόμου, τον πολιτευτή και υποψήφιο Βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ηλία Λαμπρογιώργο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίου Προκοπίου κ. Γεώργιο Αλέξη και τον πρώην Πρόεδρο κ. Σωτήριο Πλιάτσικας.

Ακολούθησε η Αρτοκλασία στον αύλιο χώρο της Εκκλησίας και το προσκύνημα της Εικόνας, και κατόπιν προσφέρθηκε φαγητό σε όλους όπως είθισται σύμφωνα με το θρησκευτικό έθιμο στην παραπάνω Κοινότητα.

DSC00249




Total
0
Shares
Previous Article

Γιορτάζεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, “Τό σεμνό καύχημα τῶν Τρικάλων”, η Τίμια Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα, στην Πύλη.

Next Article

Από σήμερα οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ...

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…