Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οφειλόμενη απάντηση στον Δήμαρχο Σοφάδων

BhnmAABNODHcAAAAABJRU5ErkJggg==

 

Είναι κατανοητός ο εκνευρισμός του Δημάρχου Σοφάδων για όλους εκείνους που δεν πειθαρχούν στη θέλησή του. Είναι αδικαιολόγητος όμως γιατί «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί». Δικό του δημιούργημα είναι η αποσύνθεση της δημοτικής ομάδας. Οι διαμαρτυρίες του θυμίζουν πλέον τον «κακό τον μάστορα που με τα σύνεργά του τα βάζει»!!!

Επειδή όμως στο πρόσφατο δημοσίευμά του χρησιμοποιεί εκφράσεις και χαρακτηρισμούς που με θίγουν θέλω να θυμίσω στο Δήμαρχο και στους συνδημότες μου ότι:

  • Ήμουν απ’ τους πρωτεργάτες της παράταξης που τον έκανε Δήμαρχο το 2014. Χωρίς παζάρια και προαπαιτούμενα, ήμουν παρών σε κάθε δυσκολία και μαχητής μέχρι την τελική νίκη. Τότε, δεν ήμουν «εξουσιομανής»;
  • Ως Αντιδήμαρχος Αγροτικών Θεμάτων έβαλα πλάτη ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ επί 2,5 χρόνια για όλα τα δύσκολα θέματα του αγροτικού τομέα. Μαζί με τους υπαλλήλους του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, λύσαμε προβλήματα που κρατούσαν χρόνια και αποτελούσαν γάγγραινα για το Δήμο κερδίζοντας τους επανειλημμένους επαίνους όχι μόνο του Δημάρχου αλλά και της αντιπολίτευσης. Τότε, δεν ήμουν «καριερίστας»;
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια που ήμουν Αντιδήμαρχος αλλά και Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΣ δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ επιπλέον αποζημίωση. Αντίθετα, πάλευα κάθε στιγμή αγόγγυστα με τα προβλήματα και την καθημερινότητα αν και εν γνώσει μου έχανα ένα σεβαστό ποσό μηνιαίως σε σχέση με τις αποδοχές της εργασίας μου. Τότε, δεν ήμουν «ανίδρωτος αριβίστας»;
  • Δεν διανοήθηκα ποτέ να σηκώσω «μπαϊράκι» για όλο το διάστημα που ήμουν μέλος της δημοτικής ομάδας. Στήριξα κάθε επιλογή και θέληση του Δημάρχου παρ’ όλες τις επιφυλάξεις μου για κάποιες απ’ αυτές. Απ’ τη στιγμή όμως που αποφάσισα πριν λίγες μέρες να ανεξαρτητοποιηθώ, διαχωρίζοντας τη θέση μου στις 12/12/2018 για τους λόγους που εξήγησα δημόσια, ας μην ελπίζει ο Δήμαρχος στην αποδοχή χωρίς αντίλογο όλων όσων φέρνει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Ούτε μ’ ενδιαφέρει αν «με χαρίζει» ούτε νοιάστηκα ποτέ να μάθω αν «με θέλει πίσω». Ας κάνει χουβαρνταλίκια με ότι του απέμεινε κι όχι με κείνα που έχασε. Ελπίζω μόνο να το πάρει απόφαση και να σταματήσει τόσο ο ίδιος όσο και οι αγγελιοφόροι του να προσπαθούν κάθε τόσο «να συζητήσουμε το θέμα».

Με λίγα λόγια, τον εμπιστεύθηκα, τον στήριξα, τον κουβάλησα στην πλάτη, δούλεψα σκληρά και χωρίς ανταλλάγματα για τον Δήμο, τον τόπο τους δημότες και συνεπώς και για τον Δήμαρχο αλλά τώρα που «τον έμαθα να κολυμπάει, θέλει να με πνίξει»!!!

Οι λάσπες,  οι συκοφαντίες, οι εκβιασμοί δεν θα τον σώσουν. Αντίθετα, θα φανερώνουν όλο και πιο καθαρά την ποιότητα του χαρακτήρα του και το αληθινό του πρόσωπο. Θα δικαιώνουν, επίσης, όλο και περισσότερο την επιλογή μου να ανεξαρτητοποιηθώ. Αλλά και θα μου θυμίζουν πόσο δίκιο είχαν όσοι με προειδοποιούσαν λέγοντας «θρέψε λύκο το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι»!!!

Για όσο καιρό ακόμα απομένει θα εξακολουθήσω να υπηρετώ και να εργάζομαι υπέρ των συνδημοτών μου και των τοπικών αναγκών. Ανεξάρτητα απ’ τις «επιθυμίες» του Δημάρχου θα συνεχίζω να στηρίζω ότι λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας και να καταδικάζω ότι πιστεύω ότι ζημιώνει το σύνολο των δημοτών. 

Ταξιάρχης Ευαγγελογιάννης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σοφάδων




Total
0
Shares
Previous Article

Υπόλογοι στην Ιστορία οι Βουλευτές που θα υπογράψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Next Article

Το πολιτικό σύστημα πιο χαμηλά από ποτέ!!!

Related Posts